web analytics

Har precis skickat iväg en faslig massa pengar till en massa företag som gör anspråk på dem varje månad. Lika deprimerande varje gång, men det är ju ett nödvändigt ont om man vill bo och leva. Det positiva är i alla fall att det händer saker med alla lån och liknande, nu ligger jag under 5000-kronorsgränsen på bolånen varje månad och det känns riktigt gött!

Inatt blir det andra och sista nattens jobb, sen blir det långledigt i en vecka. Vädret ska tyvärr inte vara direkt inbjudande, men med bra regnkläder fixar man det mesta så det ska nog inte vara något problem. Min största sorg just nu är att jag testade Muckbootsen utan sula igår och då kändes de bättre, men tyvärr kände jag sedan på jobbet i min vänstra stortå att de ändå är lite, lite för små… Så nu säljer jag ett par brun/beige Muckboot Tack storlek 39/40, använda sammanlagt ca 80 minuter för 700 kr. Om ni skulle råka veta om någon vill ha.
De är alltså små i stolekarna, och detta visste jag visserligen om innan jag beställde men eftersom jag ligger precis på 39/40 och mest 39 i vanliga fall så blev det ju lite svårt att avgöra vad som är ”en storlek större”. Så i normala storlekar skulle man kanske kunna säga att dessa då är 38/39. Damn…
Jag hoppas på att det finns någon av försäljarna på SM som har med sig Muckboots så jag kan testa storlek 41 där!

6 Thoughts on “Bills, bills, bills…

 1. Sofie on 23 augusti, 2012 at 19:43 said:

  Faen va tråkigt att Muckbootsen var så små! När du ändå gjort dig besväret att ta en storlek större. :/ Hade jag haft mindre fötter hade jag slagit till och köpt dem!

  Fint det blev med ”nya” sidan! 😀

  • UllisWeb on 24 augusti, 2012 at 00:21 said:

   Ja det var jäkligt tråkigt, det känns som att det var bra stövlar så då blev det ju ännu bökigare. Hade varit lättare om de varit skräp, bara att returnera liksom.
   Tack för berömmet! 🙂

 2. DET suger riktigt mkt att dina muckboots inte funkade GRRRR

  • UllisWeb on 24 augusti, 2012 at 00:23 said:

   Ja mycket, de hade ju varit trevliga att ha till helgen om inte annat eftersom väderleksprognosen spår om en hel del nederbörd. 😛

 3. Hoppas du får möjligheten att prova en större stl till helgen. Riktigt surt att dom inte passade bra 🙁 Dåååligt skulle man kunna säga!
  Kramen

  • UllisWeb on 25 augusti, 2012 at 16:46 said:

   Ja, nu har jag testat och 41 var apstort i stället! 😯
   Så nu vet jag inte vad jag ska göra, ambivalens… 😛

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: