web analytics

Massor av hundträning idag och nu kl 22.15 står vi och steker pannkakor till middag. I morgon bitti kl 10 blir det ännu mer träning för min del, så nu är det tack och god natt. Det får bli ett längre inlägg imorrn!

2 Thoughts on “Ingen ork.

 1. Duktiga ni är som tränar så! 🙂 Får väl se om jag hittar motivationen jag oxå, någon gång, någonstans… typ! 😛
  Ser fram emot ett längre inlägg!
  Kram

  • UllisWeb on 29 augusti, 2012 at 13:06 said:

   Ja nu har vi lite flyt på träningen, och då går det ju också framåt. En smart kvinna sa nyligen till mig ”ride the wave when it’s here!” angående detta med motivation, och visst är det så att det går i vågor. Det kommer när det kommer, man kan ändå inte tvinga fram det så bara att låta det vara! 🙂
   Längre inlägg utlovas ikväll!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: