web analytics

Ibland kan man bli lite ställd när man hör, ser eller läser om andra som har hund, man kan inte riktigt förstå hur fan de tänker rent ut sagt, eller var alla dumma idéer kommer ifrån?!?
Eftersom jag håller mig i utkanten av hundvärlden så gott det går och inte heller har Facebook är det ofta kompisar som berättar om vem som gör vad, och det fanns en tid då även jag förfasades och hetsade upp mig över sånt.

Nuförtiden känner jag mest att det är tråkigt för sådana människor att de inte inser sina egna begränsningar och försöker få hjälp med sina problem i stället för att gå omkring och tro att problem löser sig själv, eller ännu hellre inte ens inser att det finns ett problem. För väldigt, väldigt många är det stoltheten som kommer i vägen, hellre ska det först gå käpprätt åt skogen innan man ber om hjälp (om ens då) än att erkänna att man inte har koll… Håhå jaja… Jag säger inte att jag är så jäkla grym och kan komma med några svar, men det finns ju andra på denna planet som kan!
Och om nån nu skulle vilja ha den lilla hjälp jag kan ge så får de be om den, jag tvingar mig inte på nån med ”goda tips och råd” eftersom jag HATAR när folk gör så mot mig!
Jag har 99 gånger av 100 någon form av plan och tanke med det jag gör, och även om den kan tyckas oklar för vissa så är den klar för mig och det är ju huvudsaken!

Samma sak har det blivit med träning, jag känner att om nån har lust att träna så är det bara att höra av sig men jag vill inte tvinga mig på folk och tjata om träningstillfällen. Jag tränar gärna med andra, men kan också ge mig ut på egen hand om ingen kan och få igenom det jag vill ha ut. Man får bara vara lite flexibel i sitt tänk!

Blev lite full i skratt när jag såg vår koppelkrok igår, även tjejerna fick Björkishalsband på SM så nu är det fullt…

Idag blev det dock träning med en annan, nämligen bestämt med R. Spår för alla hundarna i fina vädret och underbara skogen, och bra gick det med alla också så det var skoj!
Brimer, Dax och Astrid tog jag hand om, A och B behöver båda lite samma tänk och D behöver få upp spårkonditionen igen men som sagt blev det riktigt bra med alla tre idag!

4 Thoughts on “Vem gör vad?

 1. Du har en poäng där 😉
  Gött med lite träning och som dessutom både var skojig och gick bra!
  Tittade efter dig på SM men såg dig inte (för jag är typ säker på att jag skulle känt igen dig). Tyckte annars jag träffade hur många som helst.
  Mååånga fina halsband där 😉 Är ute efter ett rött björkishalsband till Gilda, men hittar visst aldrig hennes storlek tyvärr 😛

  • UllisWeb on 28 augusti, 2012 at 11:21 said:

   Ja ibland kommer jag på mig själv med att jaga upp mig fortfarande hehe, men så brukar jag tänka ”på vilket sätt påverkar detta mig och mitt liv?” och då går det över, för svaret är ju praktiskt taget alltid ”inte alls”! 😉
   Jag hade värsta anonyma SM:et i år, träffade inte många alls som jag känner och såg bara några stycken som jag känner igen. Tycker annars man brukar träffa hur mycket bekanta som helst!
   Björkis halsbanden är ju sjukt svåra att få tag i, har hört att det är lite si och så med leveranser till butikerna så då har många slutat sälja dem. Men testa att beställa från Björkis direkt kanske, 120 kr kostar de där! 🙂

 2. Snygg layout förresten! 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: