web analytics

Nu är vi på väg hem igen från Skara, det blev ju något av en blixtvisit kan man säga när vi kom ner så sent igår men å andra sidan har vi ju hunnit se det vi ville så det har varit bra ändå!

Stugan.

Dagens skydd kändes i ärlighetens namn lite avslaget, med tanke på de höga kvalpoängen så trodde vi nog att fler skulle ligga över 600 poäng… Men så är det ju på tävling, allt kan hända och varken hundar eller människor är maskiner!
Vädret har i alla fall varit hyfsat med tanke på vad prognosen lovade, endast en liten ”skur” på någon timme till skillnad från hällregn precis hela helgen.

Lördagens kvällsnöje; TP, Yatzy, kakor och chokladpudding (som redan var slut när bilden togs).

Nu har jag MASSOR av bilder i kameran som kommer i ett eget inlägg, hoppas det blev några bra i alla fall. Det är ju svårt att se hur fokus och ljus ligger i den lilla rutan tycker jag, det blir alltid en överraskning när man kommer hem!

I väntan på sista gruppen skyddshundar vräkte regnet ner.

Nu är vi än mer sugna på att dra ihop skyddsgruppen igen så vi får ta tag i den biten framöver. Tyvärr vet jag inte om jag vågar köra Dax mot det svenska, han har ju alltid och enbart körts mot tjänst och benbett så både för brukbarheten och figurantens skull så kan det ju vara klokt att avstå. Brimer är ju ett oskrivet blad vad gäller allt än så länge, så med honom kommer det dröja innan vi kan göra något ”riktigt” så att säga. Men den som väntar på något gott som det heter…

Pojkarna i sina nya, fina halsband! ♥

2 Thoughts on “SM dag 2.

  1. Jag vill se bilder… NUUUU!!! 😀 😉

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: