web analytics

Det regnar som bara den idag och det ska hålla på i över ett dygn så jag känner mig inte speciellt peppad på att jobba faktiskt… Allt blir blött, kläder, kängor, hundar, koppel, bilen immar igen. Nej, det är inte skoj att jobba när det regnar!
Jag har dessutom ett par små ärenden att fixa innan vi åker till jobbet, men det blir trögt bara att ta sig utanför dörren när det är så kasst väder tycker jag. Man vill ju bara vara inne och kolla på film och ha det bra på soffan haha!

Det slog mig idag att det var riktigt länge sedan jag sprang nu. Framför allt är det ju latmasken som slagit till som för de flesta andra, men också för att det blivit så sjukt mycket hundträning nu under ledigheten så tiden har inte riktigt räckt till. Visst handlar det ju om att prioritera, men denna vecka har det fallit bort helt. Nu spelar det ingen större roll så, jag har ju ingen speciell anledning till att springa utan gör det bara för att det känns bra att ta hand om mig själv och nu har jag tagit hand om mig på andra sätt i stället. Man ska göra sånt man mår bra av!

4 Thoughts on “Regn.

  1. Ja verkligen man ska göra det man mår bra av PUNKT slut!!

  2. Håller med till 100%!! Man ska göra det man SJÄLV mår bäst av!! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: