web analytics

Det regnar fortfarande, ett och ett halvt dygn konstant nu tror jag och inga tecken på att det lättar upp heller. Prognosen säger uppehåll kl 21.00 ikväll, vi får väl se… Fördelen är ju att det blir lugnare på byn med sådant brottsförebyggande väder men som sagt, allt blir ju blött också. Nåja, efter regn kommer sol heter det ju, och hade man inte haft det ena hade man ju inte uppskattat det andra. Jag älskar Sverige för dess årstider och skiftningar!

Jag hade en tanke om att åka till IKEA idag och köpa nya hundfiltar men med tanke på veckodag och väder i kombination med det faktum att det är lönehelg så tror jag att jag avstår. Det får bli måndagens projekt!
Biabädden i bilen är nu ett minne blott, två dagar fick den vara hel efter min förra lagning innan Brimer satte gaddarna i den igen. Först tänkte jag slänga den, men nu undrar jag om den inte går att fixa till så den passar i en halvbur. I så fall åker mellanväggen in och Brimer får koja medan Dax bor i slott haha!
Dax hade också en period i sitt liv då en del underlag fick sätta livet till och Brimer har dessutom en aktiv ”förstörargen” så han blir inte betrodd nu på ett bra tag, dock tror jag säkert det lugnar ner sig med tiden så det är bara att tänka sig för lite så är det lugnt.

2 Thoughts on “Fortfarande regn.

  1. Men hjälp så duktig han är Brimer! 😉 ha ha ha!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: