web analytics

Ligger i vågrät läge på sängen och vilar lite, efter en springtur på förmiddagen med Brimer och Helena med Ärtan så handlade vi lite ny energi på ICA och jag testade på en Celsius energidryck… Ja, jag kan ju inte säkert säga att det var den, men ett litet tag efter intagande av den så blev jag så illamående, yrslig och magen knorrade betänkligt så i stället för att träna hund och ha fortsatt skoj blev det ilfart hem i stället och lägga sig.

Jag dricker ALDRIG energidricka i vanliga fall (jag vet inte varför jag fick för mig det nu heller??) så kanske reagerar kroppen/magen på koffeinet eller nåt annat skit de har i, men nu har jag i alla fall lärt mig min läxa och håller mig borta för gott!
Snart måste jag dock pallra mig upp, kl 19 kommer spekulanten på hojen och då måste jag ha sett till att den startar ordentligt, annars har jag problem!

Som en liten parentes kan också tilläggas att RunKeeper idag funkade SKRÄP när vi sprang, den hoppade hit och dit och när jag sprungit klart mitt varv på 2.5 km så visade den att jag kutat 7.6 km med en snitthastighet på lite drygt 2 min/km?!?
Hej stålkvinnan hehe…

2 Thoughts on “Urk…

 1. Malin on 12 augusti, 2012 at 19:52 said:

  Usch då, hoppas du kryar på magen snart!
  Och vilken fart hörru! 😉 2 min/ km – OS nästa ju!! 😉
  Kraaam

  • UllisWeb on 12 augusti, 2012 at 23:14 said:

   Ja nu har jag skaffat ”mirakelmedicin” så vi får väl hålla tummarna att den gör nånting i alla fall!
   Visst ska vi till OS, vi ingår ju i landslaget nuförtiden med våra matchande kläder och fin-fina tider på RunKeeper! 😆
   Kramen!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: