web analytics

Idag skulle jag åka till Eskilstuna direkt efter jobbet men när jag satt i bilen på motorvägen så började det låta konstigt och skaka i ratten och då finns det tre alternativ som poppar upp i mitt huvud: A: punktering, B: hjul som lossnat eller C: bromsar som fastnat som de gjorde för någon vecka sedan. Idag var det åter igen dags, när jag körde av och stannade i Kallhäll strålade det ut massor av värme från vänster bakhjul. Jag försökte få loss bromsarna genom att bromsa lite hårt framåt och bakåt men det funkade inte. Självklart vågade jag inte fortsätta åka utan vände kosan hemåt med förhoppning om att verkstaden i källaren skulle kunna hjälpa mig på en gång.
Åter igen ställer bästa mekarna Sunkan och Simme upp när jag behöver dem så jag fick låna en av lyftarna och kunde plocka bort hjul och bromsbelägg för att göra rent och så hjälpte Sunkan mig att kolla så mekaniken i bromsoket funkade som den ska. Sen testade vi att rulla iväg igen!

Hittade en liten kompis i en av agilitytunnlarna på klubben häromdagen!

Eftersom klockan hade tickat iväg så var det bara minutrar kvar till IKEA skulle öppna och mitt planerade besök där tidigare i veckan blev det ju inget av med så jag stannade till för att handla lite hundfiltar. Jag fick också syn på en ny serie porslin som jag ska inhandla framöver, Forsla!
Idag köpte jag det stora serveringsfatet, helt underbart fint tycker jag!

Väl framme i Eskilstuna hade jag sedan en date med nagel-Angelica. Tanken var egentligen att hon skulle göra ett annat mönster men till slut blev det enkelt med silver och lila ränder.

Nu på kvällen åkte vi och handlade på Ica Maxi och Rickard hittade en radiostyrd helikopter som vi nu leker lite med och snart är det dags att titta på ”the Avengers”. Ett lagom avslut på en lång dag!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: