web analytics

Sista passet idag, så snart kommer en välbehövlig långledighet resten av veckan med en del skojsigt inplanerat. I morgon ska jag till exempel fixa nya naglar, på torsdag blir det en heldag hundträning med sök på eftermiddagen och kanske, kanske lite skydd på kvällen. Vi ska i alla fall träffa några från skyddsgruppen i Strängnäs och jag längtar, har saknat vår fina hemmaklubb!!
Jag vet inte varför det har blivit så att vi inte tränat där på ett tag, visst är det betydligt mer ekonomiskt och går snabbare att ta sig till EBK men det är betydligt trevligare atmosfär på Strängnäs!
Tyvärr är det ofta man är där ensam och tränar får jag väl lov att säga och det är ju synd, men å andra sidan så innebär det ju inte att man får sådär himla mycket störning av några på EBK heller då de som alltid är där bara sitter och fikar. Tror inte jag har sett någon av dem ha hund ute en enda gång faktiskt… Tur att vi nuförtiden bokar in våra träningar med de andra i stället och får störning av varandra!

Sen blir det lite mer roliga aktiviteter också, så nu blir det skönt att jobba av det sista och få hålla på med det man faktiskt vill göra sen haha. Jobbet är ju bara en liten (men nödvändig) del av mitt liv, det ÄR inte mitt liv hehe!
Inatt har jag tyvärr lära med mig i bilen precis som jag hade igår, men som tur är blir jag ensam i bilen från och med 03.30. Det är alltid drygt att släpa runt på andra när man jobbar oavsett vem det är (nästan, inte mina allra bästa kollegor förstås men då är det ju sällan ”lära” utan mer… Lekstuga haha!) och det är sällan man klickar sådär till 100%. Jag brukar vara duktig och hålla mig neutral mot folk, ”spar tid – håll med” är ett bra ordspråk hehe även om jag kanske kör mer ”spar tid – var bara tyst”. Men ibland händer det ju att jag faktiskt säger vad jag tycker och då kan det ju bli livat… Nåja, så länge man undviker ”känsliga” ämnen (som till exempel vargdebatten som kom upp under föregående natt vilket jag borde insett var en idiotisk grej av mig att yttra mina åsikter om när läran är jägare… Suck, ibland är jag inte så imponerad av mig själv!) så borde denna natt gå bra och om inte annat får jag hålla mitt mantra i skallen ”snart är jag ledig, snart är jag ledig, snart är jag ledig…”.

4 Thoughts on “Sista passet.

  1. Ha nu en riktigt sköööön ledighet! 🙂
    Och lära.. nej det är fasiken ingen hit! 😛
    Kram på dig!

  2. PS. Vilken vacker himmel!! 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: