web analytics

Idag/inatt blev det knasigt med sömnen, var så trött tidigt på kvällen så jag råkade somna på soffan alldeles för tidigt (jobbar natten som kommer så det var dags att ställa om dygnet), vaknade efter ett par timmar vilket är för länge så sedan har jag inte varit tillräckligt trött för att sova ”på riktigt”.

Jag har dessutom fått en GRYM ryggvärk utan dess like, varför kan man bara spekulera i men jag skulle tro att det ligger nån infektion i kroppen och spökar samtidigt som det också varit en hel del bilkörning under ledigheten vilket gör att jag stelnar till (sån tur att jag ska jobba nu då så jag får köra ännu mer bil!). Man är ju inte 18 längre hehe… Nu har jag tagit två Alvedon och väntar på att de ska kicka in så går det nog bra att sova sen!

”Får man vara med i sängen idag kanske?”

2 Thoughts on “Insomnia.

 1. Alexandra on 10 september, 2012 at 09:06 said:

  Jag har fan oxå ont i ryggen! Skumt! Du är för söt med dina skor…. Lite kille/tjej med en touch av feminin sida m naglar och söta små blå skor

  • UllisWeb on 10 september, 2012 at 14:00 said:

   Och R hade ont förra veckan tror jag det var?!?! 😯
   Landsomgripande epidemi, eller kan det vara så att vi alla börjar bli gamla? 😉 😆
   Haha ja jag tycker gott man kan tillfredsställa både sin maskulina och feminina sida, att man mekar betyder inte att man inte kan baka kakor också liksom. Det handlar om att klara sig själv, det finns inte på kartan att säga ”det går inte” om man inte försökt i min värld, ALLT går om man vill!! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: