web analytics

Idag var jag och kollade när Laila och Britt-Marie tog hem länsmästerskapet i två av lydnadsklasserna, och filmade gjorde jag också. Välförtjänta segrar, även om domaren var väldans snål med poängen!
Hela tanken med lydnadsklasserna är om jag förstått det hela rätt att fånga upp framför allt de som inte skaffat sig en renrasig/registrerad hund men som ändå vill komma ut och tävla. Poängen från SKK’s sida är väl att när de märker hur kul det är vill de nästa gång köpa renrasigt och få fler tävlingsformer att välja på. SKK tjänar naturligtvis också några kronor till, vilket såklart också är ett av målen. Sen när gör SKK nåt för att inte tjäna pengar på det liksom…

Anyhow, när lydnadsklasserna då ska motivera folk till att komma ut och tävla och det ofta är både ovana hundar och förare så tycker jag det är trist att domarna dömer som om det vore elitekipage. Att en hund i lkl1 tex flyttar en tass eller vrider på huvudet på platsliggning tycker jag inte motiverar betygssänkning, möjligen på en elithund. Fast kom igen, vrida på huvudet kan väl ändå inte räknas som olydnad?!?
Jaja, nu gick det ju bra för tjejerna ändå och de får rå om varsin plakett i ett år till nästa länsmästerskap.

Jag hade också himla flax för Laila hade fått hem ett par Asics gore-tex skor som var för små för henne men för mig funkar de på längden så de fick jag med mig hem för att testa inne och känna ordentligt. Den högra är aaaningens smal, men jag dog kärleksdöden lite grann när jag såg dem så nu skiter jag i det, det SKA funka helt enkelt!
De töjer sig ju troligen också, då blir de bra.

Nu är budgeten för denna månad överskriden med skor, Muckboots, SM och allt vad det har varit så nu blir det nudlar och blodpudding fram till den 25e haha!

4 Thoughts on “Prov-pjucks!

 1. Laila, Izac & Cattla on 9 september, 2012 at 21:15 said:

  Tjohoooo…. Tusen Tack för din support i dag.. Guld värt!!!! å föresten.. vika grymmt snygga skor.. hahaha.. Ska köpa mig ett par oxå.. Twins 4- ever.. Kram till finaste duuu

  • UllisWeb on 9 september, 2012 at 21:32 said:

   Åh det var bara trevligt, ska fixa med filmen ikväll så hoppas jag att jag kan skicka iväg den sen! 😀
   Visst är de snygga, helt otroligt bra smak dårå! 😉
   Coolt förresten, nu fick jag din kommentar!!! 😀
   Kram kram!

 2. Mycket snygga skor!! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: