web analytics

I morse när jag gjorde det sista på jobbet blev jag ackompanjerad av en väldigt vacker soluppgång, fantastiska färger!

Sen bar det av till Tuna, slumra lite på soffan i tre timmar och sen dags att köra sök. Känns som att det blir mycket hundträning så fort jag är ledig nu, kanske skulle ta och göra nånting annat någon gång?

Söket gick i alla fall hur bra som helst, vi backade bandet och körde vindövningar där jag gick ut i rutan, mot figgen, med Dax kopplad och peppade honom på att leta vittring. När jag såg att han använde nosen på rätt sätt gick jag tillbaka till stigen och så skickade jag ut honom på ett vanligt sökskick.
Han gjorde övningen mycket bra, en aning seg var han med att komma igång med skällandet sådär omedelbart som jag vill ha det. Jag är jättenöjd, men man måste analysera och planera inför nästa gång också!
Nu är jag nästan helt färdig för kvällen, lite toalettbestyr ska avklaras och en rastning till men sen blir det natt på riktigt. Och JÄVLAR vad jag ska sova!!!

4 Thoughts on “Ledighet påbörjad!

 1. Skojigt att det gick bra med vindövningarna! 🙂
  Sov så gott vännen!

 2. Laila, Izac & Cattla on 15 september, 2012 at 07:56 said:

  Wow… vilken fin bild den där första va!! Ja den sista oxå förstås ;))
  Dax gick ju huuuuuur bra som helst i dag…. oj vilken grupp vi är hundarna går ju som skållade små troll.. inte Izac än.. men han kommer snart efter era snabba hundar..haha.. hoppas kvällen va bra och att du fick en liten klunk rött.. Kramar från oss

  • UllisWeb on 15 september, 2012 at 10:27 said:

   Ja det var ett trevligt avslut på passvändan att ha med sig en så vacker soluppgång!
   Jag är jättenöjd med träningen, bara att inse att vi får nöta detta ett tag. Men vad gör väl det egentligen, så länge vi har kul! 😀
   Inget rött blev det, men det räckte så gott med kudde, täcke och soffan! 😉
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: