web analytics

Lite snabb-bloggning till frukosten innan det är dags att krypa ner i sängen. Trött som ett as hela natten, men på något sätt flyter ju tiden på ändå. Igår var det jobbträning på schemat, men jag är för trött för att redogöra för den och egentligen var jag nog för trött redan när jag var där och utförde den också så jag nöjer mig med att säga att bättre pass har vi haft och sen lämnar vi det därhän!Ikväll blir i alla fall sista passet för denna vända, sen blir det ledigt igen och både dop, kräftskiva och självklart hundträning kommer det bli. Men en sak i taget, först sista passet som sagt!
Detta inläggs bilder visar mina härliga tallrikar i den ljusblå nyansen (fast de ser ju nästan turkosa ut på bilderna, i verkligheten är de ljusblå!) och en fiffig liten burk jag fick som present från företaget jag beställde Dax tjänstetecken ifrån förra veckan. Jag har inte hittat hans gamla, så det blev till att fixa ett nytt. Båda två plus Brimers tecken kommer från transferprint eller 650P.se. Jag tycker de är snygga och bra, och också billiga med sina 195 kr plus frakt. Visst finns det både dyrare och kraftigare, men med tanke på hur kort tid i stöten de använder tecknen så känns det som att dessa duger utmärkt och som sagt tycker jag de är snyggare än många andra dyrare modeller ändå pga. de svarta kantbanden.  Om det nu har någon betydelse hehe.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: