web analytics

Sitter i jobbilen med full rumpvärme på, det bränner gott i baken men det är det värt när min uppfuckade rygg känns marginellt bättre av det haha!
Jag plitar på ett inlägg om lägret men det dröjer eventuellt till på onsdag då jag åter igen har min dator, jag orkade inte släpa hem allt från Tuna så den är kvar där. Det var länge sen jag hade så här lång paus mellan inläggen!

6 Thoughts on “Assheat!

 1. Alexandra on 2 oktober, 2012 at 05:21 said:

  Ja det gillar vi ikke!! Rumpvärme är för gott…

 2. Hade precis tänkt smsa dig och säga ”hallå, inlägg i bloggen kanske?!” men jag hade iofs missat att du skulle jobba mån & tis! Då är du förlåten! 😉 Ser fram emot inlägget, ska bli skoj att läsa om er träning! 😀
  Krya på ryggen!
  Kram <3

  • UllisWeb on 2 oktober, 2012 at 14:13 said:

   Haha ni håller koll på mig!
   Ryggen är helt åt h-te, det går inte för sig när det är skyddsträning på torsdag!! 🙁
   Kram!

 3. Steve-O on 2 oktober, 2012 at 20:42 said:

  Kul sketch på ämnet (från ca 04:00 men hela är sevärd, och sann… :P)

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: