web analytics

Jag kom på i morse att det är mina städveckor i föreningen och eftersom jag åker iväg igen imorrn så var det bara att ta tag i saken idag. Klippa gräs, dammsuga och våttorka trapphuset fick det bli, jobbigt nog med denna störda rygghelvete rent ut sagt!
Jag har bokat tid på naprapatcenter imorrn för akupunktur och eventuellt en vända till med naprapati, SJUKT tråkigt att behöva lägga ut ännu mer pengar på detta men det gäller ju å andra sidan att ta hand om sig om man vill hålla ett tag till!

Medan jag höll på i trädgården och trapphuset fick pojkarna ben att roa sig med, Dax i bian och Brimer i buren. Men Dax kan ju såklart inte äta ben om inte matte är här hehe… Så han sparade sitt tills jag kom in och var tvungen att fjanta runt lite med det innan han kunde börja äta.Till Brimers stora förtret.Dax uppskattade inte uppvaktningen!

2 Thoughts on “Städdag.

 1. Folke är likadan, matte måste vara med om man ska äta på ben! 😛
  Hahaha, älskar bilden där Brimer ligger bredvid Dax bia… ”jag bara ligger här då’ra, never mind me” 😀
  Kram

  • UllisWeb on 4 oktober, 2012 at 13:24 said:

   Hahaha ja han var hemskt osynlig och neutral där nedanför… I typ 30 sekunder, sen var det upp igen och bara ”men jag kan väl få smaka, bara liiite…?” 😆
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: