web analytics

Åh nu blir det lite mer gnäll, har inget vidare flyt just nu men det får man väl blogga om också, så folk inte sitter och tror att man undanhåller det som går dåligt och bara skriver om det bra. För det vet ju alla att det inte är ok, det är ju inte möjligt att nån kan vara lycklig och ha det bra i livet utan det betyder helt enkelt att man mörkar det som är dåligt för att framstå som perfekt hehe. Folk är så roliga när de sitter och spekulerar…
Förvisso är det sant, jag skriver definitivt inte om allt som händer i mitt liv helt enkelt för att jag inte tycker att det är andras business. Lite delar jag med mig av, och då företrädelsevis det som är roligt eftersom jag själv inte tycker att det är så himla inspirerande att sitta och läsa deppbloggar. Men ibland har man ju sådana dagar också såklart!

Idag är en sån dag då jag önskar mig bort någon annanstans, där det är varmt och skönt och man inte har ett problem i världen. Och INGET JOBB, igår fick jag höra om lite nya förändringar (som jag såklart inte kan skriva om här) som kommer göra min arbetssituation ännu mer problematisk än vad den har varit tidigare TROTS att jag uttryckligen påtalat detta för de som bestämmer. Det intressanta är att när jag sa att det fanns tidsproblem så ”löste” de det med att lägga på ännu mer jobb. Och som resultat gick det såklart inte ihop. Så nu har de lagt på ÄNNU mer jobb?!?
Så ja, nu sitter jag på min lediga tid och irriterar mig på jobbet vilket jag HATAR eftersom min lediga tid är MIN och inte till för jobbfrågor!!

Dessutom har jag ont i ryggen igen, känner av halsen, täppt i näsan, fryser och är allmänt ruggig så helst skulle jag bara vilja krypa ner i sängen igen och upphöra att existera tills våren kommer igen. Och precis nu är detta gnällinlägg klart. NU.

4 Thoughts on “Gnällinlägg.

  1. Bajs helt enkelt skulle man kunna säga!!
    Och det är klart att man inte delar med sig av allt som händer i ens liv. Precis som du säger så är det ju inte andras business!
    Hoppas att allt löser sig på något vis… och att du imorgon känner dig lite bättre i kroppen också. Kram vännen! <3

  2. Steve-O on 19 oktober, 2012 at 09:18 said:

    Det är FML här borta också… =P

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: