web analytics

Jag har gått tillbaka till barndom och återinfört lördagsgodis för mig själv, det blir alldeles för mycket och ofta annars har jag märkt. Tekniskt sett är det faktiskt lördag redan, men jag är duktig och kör på den devis jag tillämpat tidigare; vilket datum som visas är oväsentligt, det är inte ny dag förrän man har sovit!
Just nu är jag fattig som en kyrkråtta men något ska jag nog kunna hitta på imorrn ändå.

5 Thoughts on “Regression.

  1. Samma här har oxå en jamjam dag…annars blir det helst VARJE dag 😛 fattig var ordet här med…så vi kan skaka tass på båda sakerna

  2. Tack för påminnelsena :mrgreen: ! Borde jag också införa IGEN… Duktig ibland, men så blir det ”Nämen bara en liiiiiten go’bit, bara idag” 🙄

  3. Stavar som en kratta…. *påminnelsen*

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: