web analytics

Kom till jobbet idag och har fått mer att göra… Igen. Det märks att årsboksluten är på väg och resultatet måste upp för att det ska klirra till i kassan hos vissa.
Jag fick i alla fall med mig lite snarr dagen till ära, och samlade ordentligt med vuxenpoäng när jag handlade det också genom att prioritera riktig mat framför godis i och med den rackiga ekonomin haha. Resultatet blev ju inte så upplyftande kanske, men man får vara glad för det lilla!Innan jobbet idag tog jag en promenad i regnet med hundarna, och så kom jag på den briljanta idén att träna lite lydnad med Dax också. Det är så sällan jag tränar i regn, men det kan ju faktiskt hända att vi behöver prestera även under sådana förhållanden så då lär man ju också träna på det.
En klok tanke kan jag säga, när vi gick ut på plan öppnade sig himlen och därmed blev Mallemusen både lite låg och slarvig så visst blir han påverkad av regn!!
Jag nöjde mig med lite linförighet och framförgående, sen var det som om jag stod i en dusch så då var det bara att skala av sig regnkläderna och åka hem.

Ett pass kvar efter detta, fy fan vilken befrielse!!

2 Thoughts on “Suck…

  1. Mallemus mallemus!! Underbara Dax och lite jamjam blev det allt 😛

    • UllisWeb on 21 oktober, 2012 at 18:17 said:

      Hihi, ja han är för jäkla go min Mallemuspojke, bästa ever! 😀
      Jag lyckades också fiska till mig två kexchoklad under natten höhö, så jag fick en bra dos av socker på min godisdag! 😆

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: