web analytics

Årets första frostnatt för mig i alla fall blev det, riktigt ruggigt känns det såhär i början innan man är van vid kyla men jag pälsade på mig så mycket jag kunde!Nu blir det till att sova några timmar innan det är dags för sökträning igen!

4 Thoughts on “Kallt!

 1. laila, Izac & Cattla on 12 oktober, 2012 at 20:25 said:

  Hua va frusen du ser ut… men sååå snygg i ditt mörka hår.. så tråkigt att jag inte klarade av att komma på sökträningen… usch va dum jag känner mig.. Hoppas på nästa vecka.. Kramar

  • UllisWeb on 12 oktober, 2012 at 21:25 said:

   Men då, inte ska du känna dig dum?!?
   Eller ja, lite dum kanske för att du inte låter foten vila så du blir återställd nån gång kvinna. Ibland får man offra lite för att vinna mycket… 😉
   Nästa vecka är det skydd på torsdagen, då kan du säkert hänga med om du vill och kan. Fast vi borde nästan lägga in restriktioner på ditt tränande om du inte kan hantera det själv, BLI FRISK FÖRST!!! 😆
   Kram!

 2. laila, Izac & Cattla on 12 oktober, 2012 at 23:27 said:

  Ohhhhhh… du är så klok så jag nästan hoppar ur soffan… vi får se…vad som händer… vi kan väl höras på luren… MEN det kommer bli svårt att håll sig helt still.. suck.. Tur för mig att jag har dina glada tillrop mellan varven .. Löööwe on U ….

  • UllisWeb on 13 oktober, 2012 at 01:26 said:

   Ja jag vet, det suger att inte kunna göra det man vill. Men du får se det som så att det kommer ta ännu längre tid om du inte tar det lugnt nu!
   Ingen som klappar dig på axeln för att du inte tar hand om dig vet du. 😉
   Anytime babe! 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: