web analytics

Det blev inget sök idag, och lika bra var väl det. Det blev bara ett par timmars sömn på förmiddagen så resten av dagen har varit lite… Oklar kanske man kan kalla det haha.

*grynig mobilbild*
Igår sportade jag snedbena på jobbet. Jag är riktigt nöjd med att vara mörk faktiskt, och har fått många komplimanger vilket såklart är kul. Ibland kan jag tycka att det är liiite för rött, får se om jag gör det brunare när det är dags att färga nästa gång.

I stället för att träna hund blev det en liten shoppingtur efter lite småprylar som inte blivit av att vi skaffat, och en smarrig frukost/lunch/middag bestående av tacotallrik i Tuna park. Denna gång besparar jag er dock ännu en matbild hahaha!
Precis när vi åkte hemifrån började det duggregna så smått, och jag som plockat med mig kameran för att fota lite i skogen när solen sken så fint. Men vi fick en fin regnbåge i stället.

I Tuna park råkade vi dessutom ramla in på Intersport där Fun Wear numera säljer mina älskade pannband. Ända sedan jag tappade bort mitt svarta med röda döskallar på förra vintern har jag suktat efter ett nytt. Idag slog jag till på ett spräckligt med rosa inslag. Tänk vad det företaget har expanderat, jag tycker inte det var länge sedan de bara hade sin försäljning i källaren under ICA i Dala-Floda typ, och nu finns de på stora nationella kedjor!?
Grymt sköna pannband i alla fall, och jag såg idag att de har mössor också så man kanske skulle investera i en sån också nån gång?

*Suddig mobilbild*

Ingen vidare kvalitet på bilderna idag, men jag orkar faktiskt inte bry mig haha. Nu blir det soffhäng!

4 Thoughts on “Seeegt…

 1. Snedbena var himla fint! 🙂 Passade du bra i! 🙂
  Har önskat mig såna där pannband när jag fyller, dock ej från det märket du nämnde. Himla fint med såna där band tycker jag! 😀
  Och du hade nog rätt vännen, ang influsensa på G… knaprar ipren och sitter i soffan med filt och fryser som en tok just nu. Inget som brutit ut än men kanske inte så konstigt att jag var i obalans under jobbvändan! 🙁
  Kraaam på dig!

  • UllisWeb on 13 oktober, 2012 at 01:28 said:

   Tack så mycket!
   Jag gillar pannband och har alltid gjort, inte lika varmt som mössa men täcker ändå öronen. Man kunde dessutom knöla in dem under en ridhjälm ”på den gamla goda tiden” haha!
   Så jag är väldigt glad över att de blivit i ropet igen hehe.
   Inte kul med flunsan, bara att bädda ner sig med näsdukar och tekanna redo då. 🙁
   Kramen!!

 2. aha är det en Bulan pannband? älskar oxå pannband…Tycker oxå minsann du är fin i brunt..ska även jag fixa till mitt är inte nöjd med min färg…

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: