web analytics

Jag beställde från Engelsons för ett tag sedan och igår hade paketet kommit så jag hämtade ut det innan jobbet. Här är några av prylarna:

Boxertrosor 2-pack, dessa och ett par helrosa. Ska testa dem inatt och se om de är bra, i så fall ska jag nog beställa några till i framtiden. Bra underkläder är svårt att hitta!

Zip-offbyxa som var på rea, i alla sådana här byxor jag har provat har man känt dragkedjan runt låret men inte på dessa så det var bra. Tyvärr var de inte så snygga, höga i midjan och mycket tyg så de blir ”puffiga” i fram men de duger ju som hundbrallor och det var det jag skulle ha dem till ändå. Eventuellt syr jag kanske in dem så de sitter lite bättre, men midjan är ju svår att göra något åt så jag viker ner linningen i stället.

Underställspolo som jag ska ha i jobbet, jag har en från marinen (alltså försvaret) som jag ÄLSKAR men eftersom jag bara har en och de är STÖRT svåra att få tag i så känns det trist att slita ut den i jobbet. Så då tänkte jag att jag skulle testa denna och se hur den funkar. Den är lite liknande med högre krage och det är sjukt skönt när man travar omkring under vinternätter!
Dock är den stor, denna är en small och ändå är det ganska mycket tyg över på sidorna.

Nu ger jag upp på alla dessa plagg som ”andas”, vill man vara riktigt torr när regnet öser ner så är det galon som gäller så en ordentlig regnrock och sydväst fick det bli!
Jag har ett par byxholkar sedan tidigare så med detta är min regnutstyrsel komplett. Inget man har på sig i spårskogen kanske, men ska man stå mer eller mindre still på en appellpan (eller kanske fiska) så är det perfekt. Och så jävla snyggt hahaha!

En stolryggsäck som verkar riktigt bra. Den är på 35 liter men den känns större, det gick ner en hel del i den måste jag säga. Plus för vattentät botten men minus för övriga materialet, det känns nästan som mocka fast i tyg och kommer förmodligen inte tåla vatten sådär jättebra. Som tur var så har jag ett regnöverdrag till väskor i just den här storleken sedan tidigare (tror jag fick med det av killen som jag köpte min kameraväska av för 100 år sedan) så det kommer ligga nerpackat i ytterfacken konstant!

Utöver detta blev det lite mer prylar men några av dem ska jag ge bort så de kan jag inte lägga ut här hehe. Jag gillar Engelsons, det kanske inte är den bästa kvaliten på allt men med de låga priserna de har så är det ju värt att testa sig fram och se om man kan hitta några favoriter som håller måttet!
Nu är det snart dags att jobba, pass 4 av 5…

4 Thoughts on “News.

 1. Alexandra on 17 november, 2012 at 19:40 said:

  Engelsson är helt ok! Regnkläder är det bara såna som du har köpt som håller. Det andra funkar ett tag sen blöt! Nä galon ska det vara. Har funkat fint för mig i många år och bra mkt billigare

  • UllisWeb on 17 november, 2012 at 22:23 said:

   Ja men faktiskt, och det var bra ventilation i denna rocken också så man lär inte bli blöt från insidan heller! 😉

 2. Steve-O on 17 november, 2012 at 23:02 said:

  Haha, älskar regnrocks-posen! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: