web analytics

Idag plockade jag bort stygnen från Dax sår och det har läkt himla fint så man ser knappt var såret har varit.Hålet där dränslangen satt är som synes fortfarande öppet och det rinner en del sårvätska ur det också. När jag tog stygnen märkte jag att det dessutom trängde ut luft genom hålet så den djupa fickan under huden är inte läkt och kommer nog dröja ett tag till skulle jag tro.
Dax påverkas inte ett enda dugg av detta, han ömmar inte och är inte låg på något sätt utan tvärt om förbannat piggelin så efter helgen blir det nog lite träning med honom i någon form.Dax sportar ett av mina linnen idag, väldigt tufft om man bortser från den rosa påsklämman han har på ryggen haha!

2 Thoughts on “Borttagna stygn.

  1. Människa-och hundkroppar är sannerligen fantastiska! Fint att han blev OK så pass snabbt. Trevlig helg!

    • UllisWeb on 17 november, 2012 at 22:21 said:

      Ja, helt otroligt vad snabbt det läker så länge allt går som det ska. Fast huden sitter ju fortfarande löst förstås, så helt bra är han inte än. Men på god väg! 🙂
      Trevlig helg till er också!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: