web analytics

Kanske är det den tidiga uppstigningen idag som triggade hjärnan, men jag kom på en sak som jag vill lägga till på min önskelista över mänskliga egenskaper. Att folk ska börja tänka själva!

Går man till 100 personer och frågar om tips och råd får man 100 olika svar, när ska folk börja inse att det finns ingen handbok i livet där man kan få färdiga lösningar presenterade av någon ”expert” och sen är man garanterad framgång??
Så jag önskar att folk ska börja tänka själva och känna efter vad som verkar vettigt, logiskt och applicerbart på dem, och att folk ska börja ta ansvar för sina egna liv i stället för att konstant skicka över det i händerna på andra.

Sådär tomten, fix it!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: