web analytics

Idag var vi iväg till Östergötland och tittade på ett L-test (utbildningstest) hos polisen på en av Rickards uppfödda hundar från A-kullen. Hon gjorde ett fint test och blev godkänd att prövas både mot polisiärt bruk och väktarhund, jätteskoj!

Efter den ”lilla utflykten” som tog i princip hela dagen så var det bara att slänga ihop alla mina prylar så fort vi kom hem och dra iväg till Strängnäs BK för att köra lite lydnad med Sofie och Grim igen innan färden gick vidare hem till Solna.

Väl hemma möttes jag av ett totalt invaderat Solna, tre kvarter åt ena hållet var det match på Råsunda för sista gången någonsin och som vanligt var det fullt med påverkade och skråliga fotbollsfans på gatorna. Tre kvarter åt andra hållet skulle Swedish House Mafia spela på nya Friends Arena just ikväll, så det var också fullt med påverkade och skråliga konsertbesökare på gatorna.

Och mitt i allt detta skulle jag gå ner till mitt utlämningsställe som ligger precis på andra sidan gatan från just Råsunda och hämta ut min nya kamera!
Det var sjukt mycket folk även där inne, men som tur är så hade de en egen kö för postutlämning och jag är också bundis med innehavarna (sedan jag hämtat ut paket med uniformen på hahaha) så det fick snabbt för mig att få ut min lilla låda från Net on Net. Jag stoppade den under jackan på vägen hem, det kändes lite onödigt att flasha runt med den med tanke på mitt sällskap på gatorna då hehe.

Så nu är den här, lilla IXUS!
Och jag menar verkligen LILLA, mindre än min iPhone som synes!

2 Thoughts on “Den är här!

  1. Himla kul, som sagt, att det gick så bra på L-testet! 😀
    Fin färg på kameran! 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: