web analytics

Nu börjar det bli dags att göra sig i ordning för att åka till jobbet igen, ännu en ”härlig” femvända står på schemat. Den värsta av dem dessutom, fredag kväll till onsdag morgon… Man får trösta sig med att det är också den sista femvändan, sen är det fem dagars ledigt i stället!
Självklart har jag testfotat en del med lilla kameran, rolig liten pryl även om den inte riktigt beter sig som jag vill i alla lägen. Jag hittar inte riktigt i menyerna och jag fattar inte riktigt hur funktionerna hänger ihop än men det är ju en vanesak. Något jag tycker är lite irriterande är att manualen finns bara på CD-skiva, jag hade tänkt läsa in mig lite i sängen igår innan jag somnade men tji fick jag.
Och på tal om sängen så fick jag sällskap bara sådär rätt som det var.

Idag har jag inte gjort så mycket, monterat skärmskydd på lillkameran som jag klippte till av skyddsplast som egentligen är till min gamla iPhone 3GS. Även om det bara är en ”leksak” så kan man ju fortfarande vara rädd om grejerna. Sen åkte jag iväg och handlade lite mat eftersom lönen har kommit och jag ville ha något annat än blodpudding till frukost. Det fick bli lyxfrulle med lussebullar och chokladmjölk med extra protein. Jag passade också på att skaffa en liten väska att ha lillkameran i, egentligen är det en mobilväska/plånbok men den rymmer både mobil, kamera och de viktigaste korten om man så vill så jag tyckte den blev bra. Snygg tyckte jag också att den var.
Jag hittade också en grej som jag ska ge bort i julklapp till väldigt bra pris så den slog jag också till på. Hur skönt som helst att ha det gjort!

När den lilla shoppingen var klar åkte jag och rastade grabbarna vid klubben och de fick turas om att leta efter en boll som jag kastade ut på ängen. De behöver lära sig att lyssna på vem det är jag pratar med, båda har en tendens till att tro att de är enda hunden på plats. Efter lite gruppterapi gick det ganska bra, även om det var svårt för den som fick stanna kvar hos mig att hålla sig från att springa och hjälpa den andre att leta. Bra hjärngympa i alla fall!
Nu blir det som sagt jobbet, hurra… Eller nåt.

2 Thoughts on “Dagens.

 1. Hi hi, jag verkligen älskar Dax och hans gossedjur! Gullhund!
  Åh, vilken himla fin väska du köpte till kameran!! 🙂 Skulle också behöva ngt form av skydd till min.

  • UllisWeb on 25 november, 2012 at 05:05 said:

   Hahaha ja han kånkar omkring på dem överallt och de ska ABSOLUT med upp i sängen! 😀
   Gollas grejer är fan najsiga, och bara 99 kr på Ica Maxi. Så får man bonus på Ica-kortet också (hej vuxenpoäng :lol:)!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: