web analytics

Idag fick jag sällskap igen i sängen, denna gång var det inte giraffen som följde med Dax upp utan Brimer. Båda de ludna breder ut sig helt skamlöst och jag får ligga som en krumelur där jag kan.
Nåja, det gör inte så mycket, snart kommer jag sova lika tungt jag!

Hela natten har jag haft en brännande, molande känsla precis till höger om naveln, det liksom pulserar då och då och är högst irriterande. Så nu har jag tagit en Ipren som ju är antiinflammatorisk, Blindtarmsinflammation är nämligen en stor skräck för mig både på grund av smärtan man verkar få, men framför allt för att alla verkar kräkas som galningar när de får det. Det skulle verkligen vara helvetet på jorden för en kräkfobiker som jag!

2 Thoughts on “Mer sällskap.

 1. Myspys i sängen! <3
  Om du misstänker blindtarmen så bör du kanske kolla upp det! En sprucken sådan är inte att leka med! 🙁
  Och ja, kräkas är fan det värsta som finns. Lider ju av samma fobi som du gör :/
  Kram

  • UllisWeb on 25 november, 2012 at 05:07 said:

   Ja jag vette fasen vad problemet är, idag har det inte gjort ont men i stället har jag mått GALET illa så nåt knas är det. Men gör det inte ont så borde det ju inte vara blindtarmen. Kanske. Eller nåt. 😛
   Hur som är det skönt med lite sängkamrater när man är ämlig, även om jag i vanliga fall tycker att det blir smutsigt och trångt. 😳
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: