web analytics

Fan i helvete, kodlåset i vår motherfucking port har lagt av så jag kommer inte in i huset!!
Jag har mått SKIT under större delen av natten, var så illamående under en butikslåsning igår kväll så jag fick stå utanför som nån sorts jävla inkastare till och med, har inte ätit en smula på hela natten på grund av detta och har inte ens varit hungrig förrän klockan närmade sig 05 vilket är extremt märkligt för att vara mig.

Så jag skyndade mig hem för att äntligen kunna ta några klunkar yoghurt bara för att upptäcka att dörrjäveln inte går att öppna!!!
Så nu sitter jag i min jävla bil på gården, det är tre grader varmt ute och snart är batteriet i mobiljäveln slut också så jag varken kan roa mig eller häva ur mig fula ord medan jag väntar på att grannarna ska vakna.
Snart går jag och slår in porthelvetet och låtsas som att vi fått inbrott…

2 Thoughts on “Svärord!!

  1. Nää..Fy fan! 🙁 Så jävla typiskt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: