web analytics

Fan vad förbannad jag var i morse alltså haha. Det värsta var ju att det inte egentligen fanns någon att vara förbannad på förutom mig själv som inte har nyckeln till porten på min vanliga nyckelknippa. Jag har bara en sådan nyckel, och den går även till tvättstugan så jag har inte velat springa omkring med den på mig. Vi har ju kodlås, nyckel behövs ju inte… Eller?
09.10 kom jag in, då var jag sjukt hungrig efter att inte ha ätit på typ 16 timmar och trött som ett as. Det första jag gjorde var att sätta portnyckeln på nyckelknippan!

Det värsta är att idiotin inte slutar där… Idag på eftermiddagen när jag hade vaknat och gick ut med hundarna tog jag såklart min civila jacka på mig. Och i den fanns INTE nyckelknippan hahaha!
Och inte tog jag med mig telefonen heller eftersom jag bara skulle rasta lite, så jag fick jaga runt på gatan som ett mongo efter nån som kunde tänka sig att låna ut en mobil så jag kunde ringa en av grannarna som var hemma (men som uppenbarligen inte hörde mitt vilda bultande på porten). Fy fan jag blir så trött på mig själv hahaha.

Jag har dessutom lyckats sumpa mitt ena örhänge på något sätt här inne i lägenheten (tror jag) och jag kan bara inte hitta det!
Jag vaknade igår morse och såg i spegeln att det var borta, kände med handen och då satt baksidespluppen kvar?!
Så jag tänkte att jag nyss hade tappat det i sängen, men jag har inte hittat det där eller i närheten av sängen heller. Jäkligt märkligt… Jag fick hängena i födelsedagspresent av min bästa vän Anneli för typ tre år sedan (?) och fast att jag har haft dem nästan varje dag så älskar jag dem fortfarande!

Igår natt satte jag i tunna guldringar i stället, men det var inte snyggt så framöver blir det ett par gamla oäkta ljusrosa fjärilshängen i stället. Jag gillar inte att ha oäkta örhängen, de säger att man kan utveckla nickelallergi av det. Dessutom blir de missfärgade och fula också, inte så kul. Men de får duga tills jag har skaffat ett nytt fyrkantigt. Dagens I-landsproblem!

Bilderna är förresten tagna med Ixus macroläge, de blev riktigt bra tycker jag!
Det blev en skugga av linsen när man fotade på så nära håll, men jag fixade en ”reflektor” av ett A4-papper så löste det sig.

I morgon ska jag knåpa ihop ett inlägg som jag tror att flera av er är lite nyfikna på, det handlar i alla fall om en fråga jag ofta får. Så stay tuned!

4 Thoughts on “Hjärndöd tjej.

 1. Fy f*n!! Inte riktigt din dag skulle man kunna säga 🙁
  Kram på dig!

  • UllisWeb on 26 november, 2012 at 00:09 said:

   Nä ljusare stunder har man ju haft, helt klart. Men så här i efterhand kan man ju skratta åt det. 😆
   Kram kram!

 2. Hehe det finska blodet var framme!! haha underbart ju….Man kan bli knäck för mindre när ens favo grejer försvinner…man tjurar länge

  • UllisWeb on 26 november, 2012 at 06:46 said:

   Lite smått irriterad, minst sagt. 😉
   Ja det är tråkigt med örhänget, men det borde ju komma fram. Kan inte tänka mig att jag tappat det utanför hemmet?!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: