web analytics

Sjukt kallt att jobba inatt, när vi gick på igår kväll var det -14 grader och nu pendlar det ner till -16 beroende på vart i distriktet jag är. Men jag har det rätt bra ändå i min lilla bil, jag och grabbarna också förstås!
Lite lustigt är det, för inte alls så länge sedan spenderade jag hela jobbnätterna med att prata i telefon och det kändes som att nästan hela poängen med att åka till jobbet var att jag skulle vara social och kunna prata med mina vänner.

Sen hände nåt, och fråga mig inte vad för det vet jag inte ens själv, men plötsligt så orkade jag bara inte sitta och prata och lyssna nätterna igenom. Så jag slutade.
Och nu har jobbet i stället blivit en plats där jag kan tänka, sortera, strukturera och planera, jag sitter i godan ro och har sms-konversationer med folk i stället för det går att ha i min egen takt. Nu när jag får min egentid känns det som att jag har en klarare bild av saker och ting när jag är ledig och kan fokusera mer både där och på jobbet och dessutom orka vara social och positiv i större utsträckning i det privata. Så jobbet har blivit min fristad kan man säga, även om jag är väldigt aktiv i själva jobbet också förstås!

4 Thoughts on “Fristad.

 1. Jajemen, nu funkar det 🙂 Kanon!
  Visst är det kallt! Vi hade -16 igår morse, men konstigt nog var det kallare att cykla hem från jobbet kl.16 i -12, än till jobbet i de kallare graderna 😛 Nu snöar det och ska visst kunna komma 5.10 cm nysnö under dagen 🙂

  • UllisWeb on 4 december, 2012 at 08:35 said:

   Vad skönt, jag fick akuthaffa en dator på jobbet eftersom det inte gick att redigera html-filer från iPhone (idiotiskt nog), mumlade till mina kollegor att det var ett ”nödläge” när jag kastade mig in på lunchen haha. 😉
   Jag hoppas att snön behagar dra sig norrut också så vi kan åka skidor på ledigheten sen, det vore ju fantastiskt!! 😀

 2. Ps. Skönt att du känner så ang. ditt jobb. Är sjukt trött på mitt allt oftare… Ds.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: