web analytics

…Så skaffar man sig. Helena var snäll och lånade ut sin nomesele för att jag skulle kolla storleken på Dax och medan jag klev in i duschen nu på eftermiddagen så drog Brimer upp selen ur jobbväskan och tuggade sönder den!
Lyckligtvis tuggade han inte igenom helt någonstans så jag kunde laga den ganska lätt med min fantastiska symaskin (och lite kosmetisk kirurgi för hand hehe), men ändå… Jag blir så trött, det var ju rätt onödiga 300 kr som vi kunde lagt på annat!
Jag informerade Brimer om det också, i utomhusbokstäver… Nu kommer han aldrig vilja ha nomesele på sig.

6 Thoughts on “Hade man inte jobb…

 1. Alexandra on 16 december, 2012 at 21:03 said:

  Whoohoo då var lille B billig 😉

 2. Attans 😛 Tur du är så flink med symaskinen 😉

  • UllisWeb on 18 december, 2012 at 00:05 said:

   Ja jäkla onödigt! 🙁
   Men lagningarna blev riktigt bra tycker jag själv, hoppas de håller för att dra med också!

 3. Men Brimer då!! Men du är riktigt duktig med symaskinen! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: