web analytics

Idag var det dags för julbord med jobbet på Tyrol, supergod mat som alltid och jättekul med kollegorna var det. Skrattade så jag fick ont i magen emellanåt haha!
Jag körde på en föredetta långklännig som jag hade på nyår år 2000 och som jag sedan har modifierat lite och gjort till en asymetrisk liten sak. Tyvärr har frökens bakdel blivit en hel del bredare de senaste 12 åren (och framför allt de senaste 2 åren, hjälp!), så jag hade också en lång, stickad kofta(/slängkappa hahaha) från Panos Emporio för att så att säga ”jämna ut” konturerna lite. Och de nya stövlarna från Skopunkten, som för övrigt funkade jättebra att ha en hel kväll så de är jag verkligen nöjd med!
Armband i form av en orm på ena armen och ett brett, blankt från Ica Maxi på den andra, och så 1 dm långa enradiga strassörhängen och en sotad make-up till det. Häpp!

6 Thoughts on “Julbord.

 1. jag tycker att du var AS snygg!! det breda arslet syns då ikke 😀

  • UllisWeb on 11 december, 2012 at 13:25 said:

   Tack! 😳
   Det gäller att maskera väl, koftan gjorde sitt jobb och så kan man ju styra vinkeln i kameran till sin fördel! 😆

 2. Schnygging!! 😀 Och hjälp så snygg koftan var!! Underbar!!

  • UllisWeb on 11 december, 2012 at 13:24 said:

   Tack tack! 😀
   Jag gillar koftan också stenhårt, det ironiska är att jag haft den i typ tio år och använt den en gång förut?! 😯
   Har inte känt att den har passat in. Men den kom väl till pass nu!

 3. Steve-O on 11 december, 2012 at 15:44 said:

  Rawr

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: