web analytics

Är på väg hem till Solna igen och har stannat till för att rasta grabbarna ackompanjerad av solens sista strålar. Det verkar ha varit en fin dag idag!

Jag har inte orkat ställa om dygnet fullt ut denna ledighet så större delen av dagarna har jag tyvärr missat. Är galet slut på energi just nu och jag tror det är på grund av att magen har strulat ett längre tag nu. I nästan två veckor har jag haft ett illamående nästan konstant och ont i buken på olika ställen och olika mycket. Usch jag vill bara sova bort livet när jag mår så här!

4 Thoughts on “On the road again.

  1. Åh vilken fantastiskt vacker bild!! 😀 Så där mysigt vintrig. Gilla massor! <3

  2. Och förresten, hoppas magen är bättre! Inte alls skoj att må så där 🙁 Kram på dig!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: