web analytics

Jag sover så länge på dagarna just nu så jag hinner inte med att skriva så mycket. När jag väl är vaken prioriterar jag att färdigställa dagens PAD-bild, det låter kanske som en konstig prioritering men eftersom jag jobbar händer det ju ändå inte så mycket att skriva om. Förr kunde jag vara hur aktiv som helst trots att jag jobbade, i princip hela mitt första år som väktare sov jag bara fyra timmar varje dag och sen åkte jag iväg och tränade hund eller gjorde något annat. Jag fattar inte hur jag orkade!
Sen lugnade det väl ner sig lite men jag fick fortfarande välja bort sömnen just för att aktivera hundarna i 3,5 år.

Å andra sidan så är ju min kropp rätt sliten idag också, så även om jag inte betalade för det just då så gör jag ju det nu. Nuförtiden planerar jag inte in någonting under jobbvändorna om jag kan låta bli, jag prioriterar sömnen framför allt och sover tills jag vaknar eller måste gå upp för att hinna göra mig i ordning. Nu behöver jag ju inte heller aktivera hundarna innan jag åker till jobbet, så nu kan jag ju faktiskt kosta på mig att vila även under jobbvändorna!
Ibland klämmer jag ju till med inlägg medan jag jobbar i och för sig, men nu har det varit en period då det har varit ganska mycket att göra och det tar sån tid att skriva på iPhonen så jag hinner inte riktigt. Men jag ska försöka, om jag kommer på något skoj att skriva om!

4 Thoughts on “Bloggtorka.

 1. Alexandra on 21 januari, 2013 at 18:34 said:

  Helt klart är din lilla kropp sliten. Bra att du sover. Lätt att stressa att man sover för mkt och måste hinna det och det osv. Hoppas du får andra tider dvs annat jobb i framtiden men sånt är svårt

  • UllisWeb on 21 januari, 2013 at 19:14 said:

   Ja det är lite så jag känner, får inget gjort när jag jobbar och när jag är ledig är jag aldrig hemma. Min fina lägenhet står och förfaller. 🙁
   Haha ja vem vet, byta jobb vore ju trevligt men risk finns nog att jag blir kvar som så många andra. 😉

 2. Jag var likadan första året på Secen… tog bilen, cykeln och Ivar och drog iväg till Lida typ varje dag för att cykla i någon timme!! Skulle jag ALDRIG ens drömma om att göra idag!
  Även jag är sliten, 10 år med detta jobb känns 🙁 Men ja, risken är nog stor att man blir kvar ändå. 😉
  Kram på dig! Ses på torsdag! 😀

  • UllisWeb on 22 januari, 2013 at 01:49 said:

   Nä fy, inte en chans att man flänger runt som man gjorde då!! 😛
   Men ja, trots att det sliter hårt har ju jobbet många fördelar också! 😉
   Kram kram, det gör vi och det ska bli så kul!! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: