web analytics

Precis nu fick jag färdigt PAD-6 bilden så nu finns den att beskåda under rätt dag. Äh vad fan, jag slänger in den här också så slipper ni hålla på och klicka runt!

Den är rätt kraftigt redigerad kan jag säga, kanske inte på snyggaste och bästa sätt men jag fick ändå fram min idé tycker jag. Tänk vad man hade kunnat göra om man hade haft lite riktig rekvisita!
Men jag fick nöja mig med lite sand från Gotland, en gammal svart handduk, en kapsyl från en julmustflaska och en burk hudcreme hahaha. Kameran fick jag palla upp med böcker för den blev så tung av både blixt och fjärrutlösare (ja, framför allt blixten hehe) så mitt gamla rackiga stativ orkade inte hålla upp den. Riktig tattarstudio med andra ord, men efter en omgång i Photoshop så blev det helt ok ändå. Man fattar i alla fall grundtanken hoppas jag!

4 Thoughts on “Till slut så!

 1. Steve-O on 21 januari, 2013 at 09:52 said:

  Haha, du är så duktig och ambitiös med dessa PAD-bilder! Själv kör jag de ad-hoc, samma dag som temat är i listan och då blir det ju ibland rätt sopigt med mobilkameran… Man kanske ska ta ett ryck och lägga lite planering och effort och prova igen? 🙂

  • UllisWeb on 21 januari, 2013 at 16:25 said:

   Tack så mycket! 😀
   Ibland blir det ju nödlösningar med mobilen för mig också hehe, men jag tänkte innan jag började den här gången att jag skulle försöka i mesta möjliga mån att undvika det. Fast oftast ligger det inte så mycket planering bakom bilderna, jag ser ordet och så tar jag i princip det första jag tänker på haha! 😆
   Just den här har jag ju i och för sig tänkt på ett tag, eftersom jag inte har haft rätt rekvisita när jag haft tid. 😛

 2. Cool bild!! 😀 Tycker inte man ser alls att den är redigerad! 🙂 Snyggt jobbat med andra ord! 🙂

  • UllisWeb on 22 januari, 2013 at 01:46 said:

   Håhå det tackar jag verkligen för, bättre betyg kan man inte få!! 😀
   Jag ska kanske lägga upp originalbilden och visa hur den egentligen såg ut?
   Den blev lite för ”stagead” mot vad jag hade tänkt mig, men med rådande förhållanden både ute och med material fick den duga haha!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: