web analytics

Men herregud vad är det för fel??
Jag somnade strax efter 12 igår och struntade i att ställa klockan eftersom jag aldrig sover mer än åtta timmar i alla fall så jag tänkte att det blir ändå en tidig morgon. Och ja, det hade jag ju rätt i kan man säga för jag vaknade strax före 06 och kunde inte somna om!
Och det är inte så att jag är sådär superpigg och fräsch heller precis, men ändå tyckte kroppen att det var dags att vakna?!
Störigt… Grabbarna däremot tycker det är toppen och värmer just nu upp med lite morgonbrottning.

Jag börjar dagen med att surfa runt lite på Instagram, lite roligt att kolla på fina bilder från hela världen. Det enda jag stör mig på är formatet, de fyrkantiga bilderna är ju IG’s signum men det förstör mina PAD-bilder haha!
Jag har reflekterat över att jag inte är så intresserad av att kolla på hundbilder som man kanske skulle kunna tro utan bläddrar hellre vidare till annat, och faktiskt känns det på något sätt skönt. Uppfriskande. Jag ser ju hundar ca 99% av dygnet ändå, de är runt mig jämt vare sig jag är hemma eller på jobbet. Då är det skönt att vila ögonen på annat ibland!

Överhuvudtaget känner jag just nu att jag har tappat hunderiet en del, men på ett positivt sätt. Fortfarande är jag väldigt fokuserad och målmedveten när vi tränar, funderar och analyserar vad jag ser och hur vi ska gå vidare. Men kort efter passets slut så slutar jag tänka på det och går in för nästa grej i stället, och det är det jag känner är en riktigt bra balans. Jag har alltid gillat känslan av att vara fokuserad i nuet, att kunna lämna dåtid och framtid därhän och verkligen gå in för det jag gör för stunden.

Jag beundrar de som har både karriär, fritid, vardagsliv och de sociala bitarna och klarar av att hålla en balans där emellan och lägger allt det övriga åt sidan när man är i respektive ”fack”. Är man hemma så är man hemma, jobbar man så jobbar man, tränar man så tränar man osv. Jag tänker på alla som säger att de har ”så många bollar i luften” och tänker ”vad spelar det för roll när du stirrar dig blind på ett fåtal av dem så resten faller till marken?”
Tricket är ju att ta hand om dem alla!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: