web analytics

Det snöar som bara den utanför just nu så dagens skidtur får vänta till eftermiddagen. Det har kommit 6-7 cm nysnö sedan igår kväll, och både jag och hundarna såg ut som snögubbar när vi kom in från morgonpromenaden.
Under tiden som vi håller oss inne kan jag passa på att visa min nya hårfärg som jag fixade igår. Jag kände att jag ville ha en rödare nyans då jag tyckte den jag haft de två senaste gångerna har blivit så platt och tråkig efter ett tag, så denna gång testade jag Schwarzkopf Color Mask nr. 5.86 – Warm Mahogany.

Nu när den sitter i så ser jag att den ligger närmare den nyans jag hade från början när frisören färgade in det och jag blev mycket nöjd. Dock tycker jag inte att just denna variant med färgen i en burk var bättre än den jag använde innan på flaska (Schwarzkopf Soyance). Det kändes som att flaskan räcker till mer, även om det står på båda förpackningarna att man ska använda två paket om man har längre hår än axellångt. Denna variant med burken räckte precis till hela håret, flaskan brukar räcka gott och väl. Men Soyance 5.69 – Dark Mahogany var slut när jag handlade, så då fick det bli den här!
Tyvärr hade jag inte huvudet med mig igår utan fotade före-bilden med iPhonen, så idag när jag skulle fota efter-bilden fick det bli den igen så att det blir mer likvärdigt att jämföra. Därav den ruskigt gryniga kvalitén.

Jag skulle behöva klippa det lite också, få bort det slitna och trimma luggen men det får vänta till senare. Detta duger så länge!

**End of girly transmission**

4 Thoughts on “Ny hårfärg.

  1. Snyggt! 😀
    Önskar man kunde piffa till sin egen kalufs ibland, men tål ju inte pigmentet i färg och toning 🙁
    Tur man inte är grå än 😉

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: