web analytics

Nu är vi uppe i Hede jag och pojkarna, närmare bestämt i Haraldsåsen. Vi kom hit ganska sent och har spenderat kvällen med att installera oss i stugan och så har jag sytt ihop ett par termobyxor som gått sönder och överdraget runt hunddynan som en viss herr Brimer har tuggat sönder. Förstörelsemani, grr!!
Jag har också fixat PAD-bilder för 23:e, 24:e26:e och 25:e är också på G men jag orkade inte göra klart den. Och nu är det visst den 27:e, herregud vad tiden går!

Självklart är giraffen och mjukishunden med!

Brimer har kollat av hela huset 20 gånger. Minst.

DSC_0068Classy med brasa och så lite vin i ett dricksglas haha. Fjällsemester när den är som bäst!

På vägen upp passerade vi Gävle och på en sekund rycktes jag tillbaka fem år i tiden och hur det var sista tiden där. Ångest. Jag har inte satt min fot i den staden sedan dess och har inte ens reflekterat över det men det räckte tydligen att åka förbi på motorvägen så var det som att det var igår. Knepigt hur hjärnan funkar!

2 Thoughts on “Fjällen!

 1. Var faktiskt på G att smsa och fråga vart det där blogginlägget hade tagit vägen 😉 men så sök det upp precis! 🙂
  Klart att giraffen måste med! Hur skulle man annars klara en fjällvistelse?! 🙂
  Brasa & vin = mysigt!! Nu längtar jag massor efter min egen fjällsemester!
  Hoppas det blir ok temperatur imorn så ni kan åka skidor!
  Kramen

  • UllisWeb on 27 januari, 2013 at 07:55 said:

   Haha ja det blev ett litet inlägg till slut, med ögonen i kors. 🙂
   Man kan inte klara sig utan giraffen och mjukishunden, det förstår ju vem som helst. Vad ska man då snutta på om man heter Dax, och bära på och nagga på om man heter Brimer?!? 😉
   Mina tuffa killar… 😆
   Hoppas också på ok temperatur idag!
   Kram kram!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: