web analytics

Vilken morgon, jag vaknade efter bara fyra timmars sömn (??) och kunde inte somna om så jag tänkte att det var lika bra att gå upp och ta tillvara på den fina morgonen. Jag såg på prognoserna igår att det skulle vara fint väder idag på förmiddagen men sen ska det mulna på och eventuellt till och med vara molnigt resten av veckan så lika bra att passa på!
Jag brukar i normala fall inte gå morgonpromenader som många hälsomänniskor gör, men jag har tänkt mig att jag ska ta tillvara på veckan och aktivera mig ordentligt så jag kikade lite på satellitbilder och såg en väg på andra sidan ”stora” vägen som verkade lagom för en morgontur så vi begav oss ut i den fina starten på dagen. Faktum är att det redan snöade då, men solen syntes på håll mellan molnen och det var sååå vackert när det visade sig att vägen jag valt gick uppför och jag fick en underbar utsikt när jag kom upp på höjderna!!
Jag kom också på under promenaden att det är nog bra att jag är här själv, jag tror nämligen inte att det är många i min umgängeskrets som är villiga att stanna i sin powerwalk/skidtur mer eller mindre hela tiden för att fota diverse saker hahaha!

Väl hemma igen efter 4 km i mestadels rask takt så blev det äntligen frukost med yoghurt, äggmackor och te (jag klarar dock inte att ge mig ut och trampa utan något i magen som man helst ska göra om man vill komma i form så jag slevade i mig några skedar yoghurt innan vi gick hehe), och vissa av oss powernapade på soffan. Jobbigt med morgonpromenad!
Snart ska jag bege mig iväg till Ica och handla lite mer mat, och också kika efter resårband. Jag såg att hundarna hade lite jobbigt med kylan om tassarna när jag gick på promenaden, och även om det inte ska vara -16 som det var nu på morgonen under resten av veckan så kan det fortfarande vara bra att ha några enkla tassfodral till hands utifall att. Så jag ska se vad jag kan knåpa ihop!

2 Thoughts on “Härlig morgonpromenad!

 1. Åh vilken underbart vacker morgonpromenad!!! 😀 Önskar jag kunde ge mig ut på morgonpromenader oftare, det är vackert när solen går upp!
  Och vilken ensamhet! Sånt gillar jag. Enormt enormt mycket.
  Jag är ganska bra själv på att stanna konstant och fota 😛 Det var avsevärd skillnad i tid vid Skutanloppet förra året. den off. tiden sa en sak, min ”moving time” på klockan sa en helt annan. Kan bero på att det blev en hel del fotande där ja 😛
  Därför det är bra att åka många pass skidor om dagen för min del, i dagsljus fotar jag en del, i mörker tränar jag hårdare. 🙂
  Ser fram emot nästa blogginlägg! 😉 Såg ju bilderna på Instagram och vill veta hur er dag varit! 😉
  Kraaam

  • UllisWeb on 27 januari, 2013 at 21:48 said:

   Morgonpromenaden var helt fantastiskt vacker, och dagen har fortsatt leverera. Filar på ett inlägg nu! 😉
   Haha jag kan ju inte säga att jag tränar hårdare vare sig i mörker eller ljus när jag alltid blir dragen av djuren, men jag kan tänka mig att det hade varit irriterande för andra att stanna stup i kvarten. 🙂
   Kram!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: