web analytics

Idag blev det ingen skidåkning, vädret har varit lite sisådär och jag har träningsvärk i stort sett överallt haha. Inte så farligt visserligen så visst hade jag kunnat åka, men det var mysigt att ta en dag i stugan också och bara vara. Igår när vi kom hem från turen kände jag dessutom av mina vrister, och jag förstod att jag hänger på insidan av fötterna när jag åker skidor. Inte bra för vrister och knän!!
Men idag känner jag ingenting så det är ju bra, i morgon måste jag tänka på hur jag rör mig på skidorna. Av någon anledning har jag haft väldigt svårt med balansen på skidorna i år, inte så att jag har ramlat mycket eller så men jag har märkt att jag har haft jättesvårt att staka diagonalt och hålla en bra ”linje” eller vad jag ska kalla det. Igår när vi åkte tillbakavägen såg jag på mina spår att jag dessutom åker väldigt brett isär med skidorna, säkerligen för att hålla balansen. Jag har haft ont i vänster öra sedan jag var förkyld i början av året och det kommer och går fortfarande, så kanske har det blivit något vajsing med balansen på grund av det?

Ikväll blir det hemmaspa med bastu, ansiktsmask, lotion och gud vet vad haha, och så har jag fotat smyckena som vi fick i våra goodiebags på bröllopsmässan. Broschen vet jag inte om jag någonsin kommer använda och halsbandet är också lite tveksamt även om jag tycker det är fint. Vet bara inte vad jag skulle ha det till. Men armbandet är helt klart gångbart!

8 Thoughts on “Hemmadag.

 1. Skönt med lite spadag! 🙂
  Halsbandet och armbandet var jättefint! Men brosch kanske man inte använder så där jätteofta nej 😉
  Själv åker jag väldigt tätt ihop med skidorna och när jag då åker i spår så tycker jag att det är sååå långt mellan skidorna 😛
  Säkert kanske balansen beror på örat. Själv ramlar jag väl inte heller supermycket på skidor direkt men jag skulle å andra sidan kunna bli mycket bättre på balansen också!
  Kram

  • UllisWeb on 30 januari, 2013 at 05:54 said:

   Nä jag vet inte någon som använder brosch tror jag så den kommer nog bli liggande, men det spelar ju ingen roll när jag inte köpt den å andra sidan haha! 😛
   Jag fattat inte varför jag har börjat åka sådär, har inget minne av att jag har haft problem vare sig med balansen eller att hålla ihop skidorna tidigare år, och inte att jag får ont i vristerna heller?!
   Nu kunde jag inte åka i spåren som var till höger på filmen utan körde på det bredare skoterspåret i stället, just för att det blev så jäkla vingligt. Knepigt!! 🙁
   Men det känns som jag ska hålla mig till spåren ändå, så kanske jag rätar ut fotlederna.
   Kram kram!

 2. hehe du har en skön blandning av feminint och maskulint…Alla dina små smycken och naglar. blir en skön balans.

  • UllisWeb on 30 januari, 2013 at 05:46 said:

   Hehe ja jag vill gärna tro att jag är mer mångfacetterad än att fastna i ett fack, tänk vad tråkigt att bara ha en linje att följa i livet! 😀
   Nyanser tror jag är viktigt, att bejaka hela sitt jag (hur töntigt det än låter haha).
   Och tack förresten! 😀

 3. Fina grejer 😀 ! Min mormor använde broscher av olika slag och jag minns att jag tyckte det var så fint. Blir säkert inne igen, och kanske du ska vara en av dem som ser till det 😉

 4. Steve-O on 30 januari, 2013 at 09:18 said:

  Det är åldern. När man blir 30 är inget sig likt balansmässigt längre! 😉

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: