web analytics

Det bev ingen spakväll igår, precis som tidigare under veckan somnade jag på soffan vid ca 18.30 trots att jag kämpade för att hålla mig vaken. Men jag vaknade till någon timme senare och lyckades med hjälp av hallonsoda hålla ögonen öppna till klockan 22 då jag kröp till kojs med hopp om en god natts sömn.
När jag vaknade tänkte jag ”gud så skönt, nu har jag sovit länge och kan gå upp i vanlig tid som normala människor”, men så kollade jag på klockan och då var den 02.42. Fan… Men jag kunde i alla fall tvinga mig till att somna om, och vaknade igen strax efter 05 då jag gick upp. Vad är det som händer med mig, jag är ju nattmänniska men lyckas inte hålla mig vaken längre än till 20.00, och inte heller ställa om till dag eftersom jag går upp mitt i natten?!?!?

Idag bestämde jag mig i alla fall för att ta morgonpromenaden tidigt trots att det fortfarande var mörkt ute, jag orkade helt enkelt inte sitta och vänta tills det börjar ljusna runt klockan 8. När jag klev utanför dörren chockades jag av ett massivt snöfall som man inte sett inifrån just på grund av mörkret, så morgonpromenaden blev en kämpig historia som både jag och hundarna avslutade med att se ut som dränkta katter. Galet mycket snö!
Brimer hade ett stort ögonblick då vi närmade oss stugan igen, han lyfte för första gången på benet när han kissade haha. Dax har alltid lyft på benet (jag tror han började när han var 12 veckor eller något sådant) men Brimer har varit en late bloomer som det heter. Stora killen minsann!

Nu på morgonkvisten har jag roat mig med att måla om naglarna lite, det är egentligen dags att göra om dem helt för utväxten är brutal men jag ska dra ut på det den här månaden eftersom nästa set måste hålla till bröllopet den 2 mars. Först om två veckor ska jag fixa dem ordentligt igen så till dess tänkte jag leka lite på egen hand. Idag blev det två lager av ett svart lack jag köpte på Willys för 10 kronor för någon vecka sedan, Nordic Cap of Sweden Star Nails heter märket. Ett riktigt högglansigt lack som täckte bra och torkade snabbt, I like it!
(bilden blev visst lite suddig men man ser ju grundtanken i alla fall)

Sen målade jag inifrån och en bit ut på nageln med det guldiga lacket från Zoya jag fick i Glossyboxen i julas. And there you have it!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: