web analytics

Inatt blev det kallt igen, inte sådär überkallt men ändå kallt. Tydligen ska det hålla i sig hela veckan men lagom till fjällen på lördag ska det bli mildare och hålla sig så hela nästa vecka. Perfekt timeing med andra ord, inte kul att åka skidor när det är -20 grader!Nu ska jag sluta tortera er med termometerbilder haha, det känns som att världen svämmar över av bilder på temepratur och mat och sååå jäkla intressant är det ju inte att veta exakt vad andra människor äter eller vilken temp det är. Hellre en bild på hur vädret ser ut i så fall än tråkiga siffror som på bilden ovan tycker jag!

På tal om bilder förresten så har jag efter hyfsat lång tid börjat använda min Instagram lite för att lägga ut PAD-bilderna och även ett par till. Jag har inte riktigt känt att jag har behovet av att ha alla 1000 sociala medier som finns att välja på nuförtiden, jag har ju allt samlat här i bloggen och åter igen; sååå jäkla intressant är inte mitt liv så jag behöver dokumentera och kabla ut det på Facebook, Twitter, Instagram, Flickr, Tumblr med flera, och dessutom i bloggen. Här kan jag ju också styra och ställa hur jag vill, skriva hur mycket eller lite jag vill, ha vilket format på bilderna jag vill och så vidare vilket man inte kan om man använder sig av de andra tjänsterna där andra har dikterat villkoren. Dessutom sparas ju all info på mitt utrymme, som bara jag och min domänleverantör kommer åt. Bloggen kommer nog alltid vara nummer 1 för mig i frågan om att dokumentera och publicera!

Men nu har jag i alla fall provat på att lägga till en kanal till utöver bloggen, så får vi se om det håller i sig. Jag tror faktiskt det, konceptet är ju roligt med merparten bilder tagna i ögonblicket även om kvaliteten kanske inte alltid är 100 eftersom det oftast är mobilbilder. Naturligtvis heter jag @ullisweb på Instagram, om nån vill kika på bilderna.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: