web analytics

Jag kom på att jag skrev som svar på Malins kommentar om PAD-6 att jag kanske skulle lägga ut originalbilden så får ni se hur mycket pillad med den är. Så med risk för att ”förstöra” den tillfixade bilden eftersom ni då verkligen kommer se hur den har blivit manipulerad så kan ni jämföra här:

Själv ser jag ju tusen saker till som jag skulle kunnat fortsätta att pilla med, till exempel att skuggan bakom klacken inte är kolsvart hela vägen vilket den skulle ha varit om bilder verkligen varit tagen som det ser ut, sanden är på tok för jämn på höger sida för att det ska vara naturligt, ovansidan på foten är inte rak (vilket fult nog ÄR naturligt på min fot hahaha) osv. osv. Men någonstans måste jag dra gränsen för hur mycket tid jag kan lägga ner på en bild som bara ska ut i en fjuttig blogg. Inte lätt att vara en petig jävel som jag haha.

4 Thoughts on “Retusch.

 1. Alexandra on 22 januari, 2013 at 20:55 said:

  Verkligen häftigt att se orginalbilden och sen den andra. Helt otroligt vad man kan göra 🙂

  • UllisWeb on 22 januari, 2013 at 21:05 said:

   Kul att du gillade det! 🙂
   Är man duktig på PS behöver man ju inte ens en kamera utan kan skapa alla bilderna i datorn till och med haha! 😀

 2. Ah, najs att se före och efter! 😀 Duktig du är! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: