web analytics

Inatt var det galet kallt med tanke på att det var runt nollan i början av vändan, inte alls skönt!!
Fast det är väl bra att börja vänja sig ändå inför fjällen, jag är inte van vid kylan längre. Tänk vad snabbt det går över!
Det kalla vädret innebar också att det var svinkallt i lägenheten i morse när jag kom hem och det tog lång tid innan jag kunde somna för att jag frös som en gris haha.

Idag är det sista passet för den här gången och i morgon bitti åker jag direkt till E-tuna. Jag måste hålla mig borta hemifrån hela veckan för de ska gräva upp våra parkeringar på grund av en läcka i fjärrvärmenätet så då hade jag fått stå på gatan och betala massor om jag hade varit hemma. Och det vill jag ju inte när jag redan betalar för en p-plats såklart!
Så nu måste jag packa ihop allt som ska med, och ta en varm dusch!
Ha en fin söndagskväll på er!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: