web analytics

Denna morgon har jag inte mått så bra, min mage klarar inte av denna konstiga sömn och dygnsrytm jag har haft här uppe och nu säger den ifrån. Till att börja med hade jag inte alls tänkt gå någon morgonpromenad idag utan släppte ut hundarna här på baksidan av stugan, men jag såg att det skulle bli en fantastisk soluppgång över Sånfjället som ligger en bit bort och jag ville fånga den på bild. Snart är ju veckan över och det är dags att åka hem, så jag vet inte om jag får någon mer chans!
Det blev en helt underbar promenad på ett par timmar (i sakta mak idag i stället för powerwalk som tidigare) och jag lyckades få några riktigt fina bilder både av omgivningarna och hundarna när solen väl hade kommit upp. Enjoy!

2 Thoughts on “Morgon över Sånfjället.

  1. Vackert! Ffa bilder på fjället, helt underbart! 🙂 Och hundarna ser ut att njuta i snön 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: