web analytics

Jag lovade ju för ett par dagar sedan att jag skulle lägga ut bilder på mina nya smycken från stylebytyra.se och lite annat roligt från nelly.com som jag klickade till mig på rea. Här kommer de!

Ett set med två stela halsband, ett bredare och ett tunnare. Det tunnare var det jag visade på de små gryniga bilderna tidigare i veckan och är det jag kommer att ha på bröllopet.

Denna bild ger lite fel intryck av detta armband, det ser ju nästan ut som en ring. Det är i alla fall ca 2-3 mm brett och stenen är knappt 1 cm skulle jag gissa på. så det är tunnt och sirligt. Även det ska jag ha på bröllopet.

Jag är ABSOLUT ingen ”stridis” på jobbet som lever för min yrkesroll och måste visa för omvärlden att jag minsann är väktare som vissa kan vara, men när jag såg det här armbandet kunde jag inte låta bli. Små handfängsel i ”guld”, bedårande!

Lilla väskan till bröllopet. Kedjan kan man plocka av, och det är så jag kommer ha den tror jag.

Parfym och duschcreme i ett litet kit från Puma. Detta var en chansning, jag har aldrig känt en parfym från Puma som jag tyckt doftar illa så jag köpte detta utan att ha provluktat haha. Men de doftar gott, så det var tur, lite mer liljekonvalj/lilja än vad jag brukar ha men de funkar.

Mitt absoluta favorit-bodybutter från Björk & Berries utanför Sandviken, detta har jag inte haft sedan jag bodde i Gävle eftersom de då bara gick att köpa vid fabriken eller på Åhlens city i Stockholm. Stor lycka när jag hittade detta!!
Just den här varianten doftar som ”Gott & Blandat” och var min favorit redan då, ljuvligt!

En palett med mineralskuggor.
Hej då till ofräscha, 10-åriga askar som ligger och skräpar och välkommen till uppfräschning i sminkväskan!

Jag köpte också en tunn, och lång ”negligé” fast den är tänkt att ha utanpå vanliga kläder och inte underkläder (även om man säkert kan ha den så också om man känner att man behöver svassa omkring i lite lingerie haha) men den har jag inte fotat så den dyker kanske upp på andra bilder i framtiden i stället.

2 Thoughts on “Ny skönhet.

 1. Den gula parfymen från Puma har jag haft ett tag och jag älskar den!! Tycker den är sportig och inte så ”tung” vilket jag gillar 🙂
  Och jag äääälskar Björk & Berries!! Har en handkräm som doftar så gott så jag vill äta upp den, typ! 😛
  Handfängselarmbandet var ju supercharmigt! 😀
  Kram

  • UllisWeb on 12 januari, 2013 at 18:57 said:

   Ja jag har sedan tidigare ”Flowing” och ”Red & white” från Puma och älskar dem, de är inte heller tunga utan mer friska och lite sötare. Jag är inte så mycket för ”blomdoft” eller mysk så den gula är precis lagom när man ändå vill att doften ska dra lite åt det hållet! 🙂
   Det enda jag tycker är lite synd med deras dofter är att jag tycker de är ganska flyktiga och avtar ganska snabbt, bra visserligen eftersom man slipper stinka som en hel parfymfabrik när man precis tar på den! 😛
   Björk & Berries is the shit! 😀
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: