web analytics

Så kom vintern tillbaka förra natten i form av lite snöoväder. Stundtals var det helt galet ymnigt snöfall, på bara några minuter hade nya spår snöat igen!

På tal om vinter ser det just nu dystert ut för vår fjällsemester vecka 5. Inte nog med att Sandra som vi skulle åkt med inte får ledigt, när Rickard pratade med sin planerare på jobbet i måndags så hade han fortfarande inte löst R’s ledighet heller TROTS att han till och med sökt semester och inte bara fripass (som vi får för att vi jobbar mer än heltid varje pass).

På vårt jobb ska man lämna in ansökan minst tre veckor innan semestertillfället (på ”normala” jobb gäller tre dagar) och R lämnade in betydligt tidigare än så. Ändå verkar han alltså inte få ledigt… Man vågar ju inte planera in någonting känns det som när de ändå inte följer reglerna, jättekul nu när vi bokat och betalat för en stuga och räknat med att kunna åka eftersom VI har följt alla regler!
Så nu verkar det som att jag åker ensam. Fast jag har ju alltid grabbarna med mig i alla fall!

2 Thoughts on “Vinter igen.

  1. helena on 13 januari, 2013 at 08:42 said:

    tråkigt. jag kan hyra den av er om ni vill bli av med kostnaden, men jag hoppas ni kommer iväg trots allt

    • UllisWeb on 13 januari, 2013 at 09:40 said:

      Ja det är trist om vi inte kan åka tillsammans men som jag skrev så kommer jag åka hur som helst. Jag har längtat efter att åka upp och kostnaden är minimal så det är helt klart värt det ändå!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: