web analytics

Jag hade tänkt bita ihop och jobba hela vändan men det kunde jag glömma när jag idag har fått världens hostattacker så fort jag har somnat vilket såklart inte ger sådär jättebra kvalitét på sömnen. Sover man inte blir man inte frisk, och det hjälper ju inte då att dessutom jobba en hel natt på det. Så jag fick vackert stanna hemma och försöka kurera mig själv mer. Bihålorna värker och jag har lock för öronen, så det känns som helt rätt beslut även om det svider i plånboken och i synnerhet eftersom jag har slitit så hårt med extratimmarna på jul och nyår. Nu känns de ju helt bortkastade i princip med en karensdag och en sjukdag i morgon…

Nåja, inget ont som inte har något gott med sig heter det ju. Det var så kul att titta på bilderna från Photo A Day i februari när jag gick igenom bloggen för årsresumén så jag kände att jag vill köra en sväng till nu. Så att vara hemma gav mig tillfälle att fixa till mina foton för igår och idag, gårdagens ligger uppe och dagens kommer om en liten stund. Sinova forte och en vacker glaslykta som jag fick i julklapp blev årets första motiv!
Nu ska jag fortsätta pilla lite med datorn och sedan blir det nog en film att slumra till hoppas jag, om jag kan undvika att hosta förstås.

6 Thoughts on “Sjukdag.

 1. Bra att du stannade hemma även om det är surt med pengarna. Krya på dig vännen! Kram ♥

 2. laila, Izac & Cattla on 2 januari, 2013 at 22:36 said:

  Usch och fy för att vara sjuk… Krya på dig massor..

  Jättemycker fina bilder du tar.. Jag får hoppa in dagligen och få lite fotoinspiration.. gick du ngn kurs? Har inte hunnit läsa allt jättenoga så jag reder inte ut riktigt vad för kurs det var? om det va så? :/

  Isabella har brutit handleden och det har varit lite kaotiskt, hon ska opereras i morgon sen blir det väl lugnt… Hoppas vi kan höras snart.. får naturligtvis bli när du kurerat dig förstås.. för inte orkar man med mer än att typ finnas till, då man mår som du gör nu… Krya Krya Kray Kraaaaam

  • UllisWeb on 3 januari, 2013 at 00:40 said:

   Ja det börjar bli tungt i skallen med förkylningen så jag hoppas den kan lämna i alla fall bihålorna snart. 😛
   Tack snälla för berömmet! 😀
   Jag har inte gått någon fotokurs men jag har tagit en kurs i digital bildbehandling som jag inte har gått klart (och tyvärr inte kommer färdigställa heller :(). Den har varit sjukt lärorik i hur man gör bra bilder ännu bättre. Han som leder den heter Mattias Karlsson Sjöberg som också har grundat moderskeppet.se där man kan få jättebra tips och idéer. Hett tips! 😀
   Men vad jobbigt med bruten handled, förstår att det varit fullt upp!
   Vi får ta en fika i alla fall någon dag när det har lagt sig med sjukdomar av olika slag!
   Stor kram!

 3. Attans! Men klokt att stanna hemma helt klart!! INTE bra att jobba så sjuker inte.
  Fin blomma och fin ljuslykta. Har en likadan ljuslykta 🙂
  Krya på dig nu och hoppas dumma hostan låter dig sova!

  • UllisWeb on 3 januari, 2013 at 18:32 said:

   Hahaha, ytterligare en ljuslykta vi har gemensamt! 😆
   Tack så mycket, jag hoppas också den tänker lägga sig snart!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: