web analytics

Nu har det blivit lite dåligt med bloggandet här i några dagar, helt i enlighet med Murphys lag så inträffar allt skit på en gång och skallen hänger inte riktigt med. Den dåliga sömnen fortsätter i lite olika tappning, igår sov jag djupt när jag väl sov men vaknade tre-fyra gånger i stället så det var inte så bra. Bättre än i förrgår dock!
Imorse kunde jag inte somna i stället, sen sov jag djupt och vaknade ganska tidigt. Så inte så många timmar idag heller, fast i alla fall sammanhängande. Det spelar ingen roll, jag känner mig som om jag vore överkörd av en lastbil fjorton gånger om.
Jag hade tänkt göra matlådor idag för att ha på jobbet under helgen men jag orkar inte, det går bara inte!!
Kanske i morgon, om kroppen är i bättre skick. Då börjar jag dessutom en timme senare också så då finns det lite mer marginaler för att både sova till sent och faktiskt få något gjort. Idag nöjde jag mig med att värma lite risgrynsgröt till frukost, och det är den matlagning som kommer ske här idag haha. Igår däremot gjorde jag pannkakor till frulle, med grädde och allt!
Eftersom det inte finns körsbärssylt att köpa i vanliga mataffärer i det här landet (utom Willys som har en otroligt söt och sliskig variant) så har jag köpt körsbärsmarmelad i stället, så igår provade jag det på pannkakorna och det gick alldeles utmärkt. Sjukt gott!

Det är mycket som snurrar i skallen just nu och jag tror att det spelar stor roll i sömnbesvären, bland annat har vi jätteproblem i bostadsrättsföreningen som jag tillhör då vantilationen inte har varit så bra och nu när de renoverar så dyker det bara upp mer och mer problem med det och räkningen drar iväg rejält. Så det är mycket för alla med att ringa runt, läsa avtal och papper, räkna på likviditet, sköta kontakt med hantverkarna, med mera, med mera och hela tiden måste man fokusera och fundera på handling och konsekvens.
Sen kommer man till jobbet och måste vara skärpt där, det är ju inte direkt Bullerbyn vi jobbar i utan klientelet ser lite annorlunda ut. Även om det inte händer sådär jättemycket som man kanske skulle kunna tro så måste man ju ändå vara med i matchen OM det händer och kan inte sitta och sova eller drömma om annat.

Så sent som inatt åkte jag på ett överfallslarm på ett ställe där det har varit riktigt stökigt stundtals och då sitter man ju i bilen och förbereder sig mentalt på vad som kommer hända och hur det kommer se ut när man kommer fram. Vad har vi för info om vad som händer, var är det bäst att ställa bilen, ska jag ta ut hunden på en gång eller avvakta, hur många kollegor är vi och var står de, vilka kollegor är det, kommer polisen eller inte och så vidare. Samtidigt ska man försöka köra bil på ett vettigt sätt och ändå ta sig dit så snabbt som möjligt.
Nu visade det sig när vi kom fram att allt var lungt på plats, och förmodligen var det något fel på en av larmknapparna men det vet man ju inte förrän efteråt. Och det spelar ju ingen roll, nästa gång är det på allvar, eller gången efter det. Man vet ju aldrig, utan måste vara förberedd jämt. Då är det bra om man är lite pigg och fräsch.

Här är förresten broddarna som jag köpte tidigare i veckan i stället för att köpa mig ett par riktiga ”spikskor”. Kanske blir det till nästa säsong, men nu får det duga med detta. 129 kronor på Life, och det tycker jag är en väldigt billig livförsäkring så om ni inte har någon form av broddar – gå och köp!
Att ramla och slå i huvudet kan ge fruktansvärda och permanenta skador om det vill sig illa, för att inte tala om hur bräcklig resten av kroppen är för att stå emot ett fall. Även om man hinner ta emot sig går ofta handlederna åt skogen i stället.
Köp. Nu.

4 Thoughts on “Catching up!

 1. Usch, tycker synd om dig 🙁 Vet hur det känns att ha en helt uppfuckad sömn, och ffa när man jobbar långa nätter… man blir ju totalt förstörd!! Hoppas verkligen att du får ordning på sömnen när du blir ledig sen och får sova ut ordentligt så du får lite energi tillbaka igen! <3
  Mmmm… körsbärsmarmelad! Lät oerhört gott!! Älskar det mesta med körsbärssmak, borde nog testa den där marmeladen! 🙂
  Och broddar är verkligen bra att ha! Jag har det iofs inte men å andra sidan får vi inte samma typ av isgata här som om man bor där fler människor går. Visst får vi is men den går lättare att undvika. Sen har jag ju mina Icebug också 🙂 Men det vore inte fel att ha broddar på jobbet ibland… kanske borde införskaffa!
  Kramen och "krya på dig" eller vad man nu ska säga! <3

  • UllisWeb on 8 februari, 2013 at 21:28 said:

   Ja man blir ju helt knäpp till slut när man inte får sova, och kroppen packar ju ihop den med. Bara skit kan man säga! 😛
   Körsbär är nice, i övriga Europa finns det massor av körsbärsprodukter men här tycker jag det är dåligt med det!
   Man kanske skulle bli importör?! 😆
   Och broddar är också nice! 🙂
   Kram kram, och tack! ♥

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: