web analytics

Åh dagen börjar inte bra, ont överallt!
Huvudvärk, ont i örat, käkarna, övre och nedre delen av ryggen. Jag försökte vända dygnet lite smått igår, jag är en riktig vanemänniska när det gäller sömnen och vilken tid jag vaknar, har jag vaknat samma tid tre dagar i rad tror min kropp att det är så det ska vara sen (i fjällen fick jag ju in att vakna runt 03 varje natt, riktigt jobbigt!). Så jag behöver ställa om i tid nu när ledigheten snart är slut. Men tji fick jag, trots att jag var uppe till strax efter 02 så vaknade jag ändå vid 08…
Jaja, upp och ta en Ipren och morgonprommis så gör vi nytt försök ikväll!

Igår kollade jag på Disney’s ”Modig”, jättemysig film. Dax tyckte nog det var mysigast att ligga och ha riktig filmkväll på vår egen soffa haha!

4 Thoughts on “Dålig start.

 1. Naaaaaaaw ;-). Vilken mysig bild =). Bästisar forever!
  Se till att bli bra nu Ullis så vi kan börja styra upp på jobbet igen 😉 Krya på daj!

  • UllisWeb on 4 februari, 2013 at 16:00 said:

   Haha japp forever and ever! 😀
   Jag hoppas detta är snabbt övergående, för knasig sömn och mycket i skallen skulle jag tro. 😉

 2. Åh, den filmen är bra!! 🙂
  Gullig bild på er. Hoppas du mår bättre snart vännen! <3
  Kram

  • UllisWeb on 4 februari, 2013 at 19:43 said:

   Ja den var ju jättecharmig! 😀
   Jag hoppas också det släpper, jäkla idioti att hålla på och gnissla tänder och greja!? 😛
   Kramen!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: