web analytics

Dagen har utvecklats helt ok även om jag har fortsatt ont i skallen och nu lokaliserat det till att jag går och gnisslar/biter ihop tänderna rätt mycket just nu samt att bihålorna också spökar. De verkar vara rätt känsliga, tycker jag känner av dem titt som tätt och får ALLTID sjukt ont i dem när jag är förkyld till exempel. De fick i alla fall härda ut genom en morgonpromenad som blev lite längre än vanligt eftersom det har blivit förändringar i spårdragningarna runt klubben verkar det som. Eller så är det jag som är förvirrad, men hur som helst så stämmer inte de skyltar jag (tror att jag har) sprungit efter tidigare med den väg jag har sprungit tidigare så vi hamnade i en helt annan del av skogen. Nu hade det inte gjort så himla mycket om det inte hade varit för det faktum att det var helt jäkla livsfarligt att gå i spåren på grund av all is som bildats där alla har sprungit och gått, jag blev så jävla förbannad över att gå och småhalka hela tiden och fick dessutom ont i ledbandet i höger knä så vi sneddade till slut över ängarna och tillbaka till bilen igen. Det blir inga fler morgonpromenader där nere förrän det varit mildväder!!

Efter promenaden åkte jag och handlade lite, både hundmat och vanlig mat och av en slump kollade jag till på porslinsavdelningen och hittade fina och framför allt stora muggar!
Jag har letat efter riktigt stora muggar men har inte hittat något jag tyckt varit bra, har funderat på att kolla in några amerikanska inredningssiter för allt är ju ”BIG” där borta men har inte kommit mig för… Men så såg jag dessa 50 cl muggarna hänga och kände att dem kan jag leva med (24,90 kr/st på Ica Maxi)!
Först tänkte jag ta beige för att matcha min för övrigt väldigt rena inredning, men sen kände jag bara ”screw it!” och valde den varma orangea färgen i stället så man blir lite glad när ser dem!
I skrivande stund inviger jag en av dem med lite grönt earl-grey te (grönt te är det te jag dricker mest, svart te undviker jag helt eftersom det är vätskedrivande och man får missfärgade tänder. Men det får inte dra för länge för då blir det bittert. 1-2 minuter är lagom med grönt te!).

Ikväll blir det nog pizza till middag då det har sprungit hantverkare här från och till hela dagen och fixat med köksventilationen så man kan inte använda spis och fläkt. Jag hoppas de kommer vara klara i min lägenhet på onsdag då det är dags att jobba igen, annars blir det svårt att sova på dagarna!

12 Thoughts on “Fortsättning på dagen.

 1. Usch vad mycket is!! 🙁 Omöjligt att gå på sån is ju!!
  Fin mugg 🙂 Älskar också stora muggar.
  Hoppas verkligen att hantverkarna blir klara innan onsdag, man vill INTE ha såna besök dagtid när man jobbat hela nätterna 😮
  Hoppas skallen mår bättre snart!
  Kram kram

  • UllisWeb on 4 februari, 2013 at 19:49 said:

   Helt jäkla livsfarligt var det, och väldigt irriterande när man ville trampa på lite!! 👿
   Nu verkar det som att hantverkarna kommer vara kvar längre än väntat, så det känns som att det kommer bli en jäkligt tung jobbvända… 🙁
   Kramelikram!

 2. Men Ullis….har du inga Icebugs?? Fantastiska att ha på fötterna nu när det är så halt…jag har haft Icebugs dom senaste 4 vintrarna och skulle knappt kunna leva utan. Ok, dom kostar drygt en tusenlapp, men jag brukar säga att jag förlorar mer pengar om jag bryter ett ben eller pajjar ett knä….
  Köp!! 🙂

  • UllisWeb on 4 februari, 2013 at 19:51 said:

   Åh jag gick faktiskt och tänkte på att sådana skulle jag haft men nej, jag har inga… Inte än i alla fall! 😉
   Jag får titta på det till nästa år, eller kanske lite senare i år om de rear ut när våren kommer.

 3. Tyvärr är det väldigt sällan rea på just dom, men faktiskt så kostar dom bara 999:- på Team Sportia just nu!

  • UllisWeb on 4 februari, 2013 at 20:42 said:

   Nää men Anne, du lockar mig (eller i alla fall min plånbok) i fördärvet!! 😀
   Då måste jag ju kika lite på dem! 😉

 4. Usch det är isigt på stigarna här också, och idag kom dessutom en massa snö och la sig ovanpå 🙁 Inte skojsigt alls!
  Jättefin mugg! Gillar också STORA muggar, eller baljor. Ju större desto bättre 😉 Har du provat Twinings gröna te med ingefära och kanel? SÅÅÅ jäkla gott!
  Hoppas skallen mår bättre!

  • UllisWeb on 4 februari, 2013 at 20:46 said:

   Helt vidrigt med isgata!! 👿
   Ja definitivt ju större desto bättre, och jag gillar också ingefära-teet!
   Tycker Twinings har snäppt upp sig på sitt gröna sortiment överlag, jag hittade Earl Grey här före fjällen och deras Cranberry är också smaskens! 😀
   Nu börjar det rätta till sig när jag tänker på att slappna av i käkarna, hoppas det inte blir värre igen under natten bara! 😛

 5. Du komme inte att ångra dig….jag har omvänt dom mest styvnackade Icebugstvivlarna!!:)

 6. Köp Best grip!! Bara att skruva i dom doggorna du vill ha på:)

  • UllisWeb on 5 februari, 2013 at 18:43 said:

   Det låter ju jäkligt fiffigt, fast jag köpte mig ett par hederliga ”dra-på broddar” idag så jag börjar med dem! 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: